IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Phaeton ще бъде по-лек и по-икономичен

Ще продължи да бъде луксозно возило за хора, които не търсят показност.

Новият Phaeton ще бъде по-лек и по-икономичен


Нови детайли за следващото поколение Volkswagen Phaeton се появиха в интернет. Моделът се очаква да бъде представен след около 2-3 години, посочва американското Motor Trend.

Според изданието новият Phaeton ще продължи традицията на предшествениците, запазвайки концепцията на луксозен автомобил, предназначен за хората, които не се стремят да показват своя статус в обществото.

"Volkswagen няма да променя концепцията на колата. По-лесно е да запазиш клиентите си, отколкото да ги загубиш и да търсиш нови", твърди източник от компанията пред Motor Trend.

Новият Phaeton обаче ще бъде по-лек и по-ефективен от своя предшественик, благодарение на използваните материали от алуминий и магнезий. Промени ще има и при двигателите, които ще са мощни, но с по-малък обем и ще разполагат със система за деактивация на част от цилиндрите, при по-слабо натоварване. Очакват се също така хибридна и plug-in хибридна версия на Volkswagen Phaeton.

Тагове: volkswagen phaeton
0 от 500
  • #92
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Поне 12 имал.И го сменя вкупом,директно от неговия дилър в Инголщад.Няма шест-пет при него.И по-цветно става,стига да не се събуди преждевременно в локвичка урина...:)
  • #91
    6 rate up comment 1 rate down comment
    До до дошо ( преди 12 години )
    Още един с много Аудита :-)
  • #90
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е,няма за какво да се сърдиш,пендьо,основния хейтър си ти.
  • #89
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    От дощовци,мошовци ми е писнало вече.Яд ме е да влизам в този сайт вече.Това са едни откачени хора без работа и хейтъри.когато няма какво да кажеш по-добре си мълчи!!
  • #88
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Звучи невероятно-след 2-3 години-същия дизайн! 90% от фирмите правят фейслифт на всеки 6 месеца, а на 3-4 години-коренно различен модел-за да съответства на века,десетилетието и годината!
  • #87
    9 rate up comment 5 rate down comment
    audi-кавала ( преди 12 години )
    А вчера един искаше да ме подмами и да ме е..бе в едно Q7 и за тва вече му викам КУР7,тати има Б4-ка! Нищо лично към Ауди ,само там да ме ***,щото после се и....
  • #86
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дачия отново рулира, отново най-коментираната и "четена" информация и в този сайт. Ако беше безразлична щеше да събира коментари колкото в статията нза Фолксваген. А тук вече са 88:) А хейтърите- казан-***, изпада в кризи след като види Дачия на снимка и започва да пише по 7...8 коментара един след друг. Горкият не може да си намери *** да си играе:)
  • #85
    5 rate up comment 5 rate down comment
    audi-кавала ( преди 12 години )
    да добавя. файтона е с Дачия Логан платформа ,дългата база,защото Пийх така искаше - преди да направят Логан да истестват платформата в реалния живот. от там файтона стана тежичък но какво да се прави. а оня V4 tdi 15л с 13кс си бе простотия - много тежък. сега се вядат толко с V3 0.3л. и друго - когато *** казал на инженерите какво иска половината казали това не може а стане и напуснали заседанието. така или иначе който дава много пари за кола иска марка. с Логан 1 не мина номера
  • #84
    9 rate up comment 5 rate down comment
    до е-ха ( преди 12 години )
    Не бе пич,хората си изказват възмущението.Братовчед ми кара Ауди А3,мисля че е 2004 г.,дизел,140 кс.То небяха рейки,то не бяха дюзи по 800 лв.Викам защо ти свети енджин чека...,атговора беше-той така си свети :))).Колата е на 140-150 хил.реални километра
  • #83
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Благодаря за пожеланието но вече имам 12 Аудита и аз и жената сме с Ауди вече 80 години само тази марка караме, брат ми и баща ми също карат Аудита и догодина живот и здраве и бизнеса да върви и смятам да сменям сегашното ми А16 13.0 TDI с настоящия последен модел с 13к.с. но още се двуомя между него и новото А8 45,2TDI.