IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan 370Z претърпя фейслифт

Моделът бе представен предпремиерно.

Nissan 370Z претърпя фейслифт


Обновената версия на Nissan 370Z бе показана официално, преди премиерата й на автомобилното изложение в Чикаго. Автомобилът, който ще продължи да се предлага във версии Coupe и Roadster, е претърпял редица подобрения, с цел да бъде актуализиран. Въпреки, че са „пипнати“ почти всички детайли и възли обаче не може да се каже, че фейслифта е внесъл съществени разлики в излъчването.

Накратко, подобренията на 370Z включват: модернизирана предна броня, вертикални LED дневни светлини и леко променена задна част. Нови са също така 18-инчовите джанти, а спортния пакет предлага 19-инчови джанти от леки сплави. Добавени са и нови цветове за екстериора, като: червеното Magma Red и синьото Midnight Blue.

„От представянето на оригиналния Z, през 1970, досега целта ни е да запазим излъчването, а дизайнът да се развива. Промените за 2013 г. са трудно доловими, но са прецизирани, така че да бъде подобрена динамиката и удобството“, обяснява маркетинговият директор на марката за Северна Америка.

Под капка на обновения Nissan 370Z се поставя познатия 3.7-литров DOHC V6 двигател, с мощност 337 к.с., който се куплира със 7-степенна автоматична или 6-степенна механична трансмисия, които предават въртящият момент към задните колела.

Версията на Nismo предлага мощност от 350 к.с. и 374 Нм въртящ момент, извлечени от същия 3.7-литров V6 двигател. Моделът е оборудван със спортна спирачна система, специални джанти и се предлага единствено със спортна ръчна трансмисия с шест степени.

Nissan планира да пусне обновения 370Z в продажба през юни, тази година. Тогава ще бъдат представени и детайлни подробности за спорткара.

Тагове: nissan 370z nismo
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    С толкова много промени , консервативните по дизайн европейски фирми биха обявили модела за начало на нова серия. В Япония го наричат Drift King
  • #5
    18 rate up comment 5 rate down comment
    thegangstagentle ( преди 12 години )
    Ето това наистина ме радва безусловно и... Абе по-ме кефи от gtr колкото и минуса да ми изпраскате.
  • #4
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Най-разбиращият ( преди 12 години )
    Не става, не е продукт на ФВ Груп.
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Баварец,на това ако му сложат техниката на ГТ-Р ще бъде по-бързо от самия ГТ-Р.Просто не знам защо не го направят.Смятай ще цепи мрака.Може би конструкцията и шасито не пасват за нещата от Годзилата да му се присадят.Иначе до сега да са го направили.
  • #2
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Страхотен автомобил!Черния цвят най-много му ходи:http://***.fobim.net/wp-content/uploads/2009/09/Nissan-370z-11.jpgВеднъж видях с боя черен мат.Направо ми останаха очите.Изглежда невероятно.
  • #1
    21 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    оня прототип с техниката на гт-р дето я сложиха на Джук... трябваше на това да я сложат и да видим какво ще излезе.