IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества хечбек с предно предаване

Основни за модела ще бъдат 3-цилиндрови турбодвигатели с обем 1.5 литра

BMW тества хечбек с предно предаване

До появата на първия автомобил с предно предаване, произведен от BMW, не остава много време. Доказателство за това са тестовете на машината, която фотографите вече засякоха. Напълно новият хечбек на баварците, както и направеният на неговата база английски Mini 3-о поколение, ще бъдат подложени на сериозни изпитания през цялата година, за да могат да се появят пред публика през 2013 г.



От BMW са категорични, че новият модел ще стане най-достъпният автомобил на концерна, като той ще може да се конкурира с многото градски хечбеци, които стават все по популярни в Европа. Очаква се машината да бъде модификация на хечбека 1-Series, но ще получи напълно нова платформа.



Обновеното шаси дава възможност да се промени дължината на автомобила, която ще варира от 3.8 м като при новото Mini, до 4.3 м. като при последното поколение на BMW 1-Series. Размерите на автомобила ще бъде подобни на следващото поколение на VW Golf.



Дори камуфлажът не може да скрие факта, че новата машина има съвършенно различен дизайн от обичайната BMW 1-Series. Автомобилът обаче запазва типичната за баварците спортна форма, благодарение най-вече на предната броня, спойлера в края на покрива и събраните тръби на изпускателната система. За да се направи възможно най-достъпен новият модел ще се предлага с оборудване, в което са включени само най-необходимите за водача и пътниците функции.



Освен с предно предаване, машината ще се предлага и във версия със задвижване и на четирите колела. По-голямата част от машините ще бъдат снабдени с новите 1.5 литрови, трициилиндрови дизелови и бензинови турбомотори от серията N37. Първоначално BMW предвижда годишно производство от 300 000 бройки от новия модел.
 

Тагове: bmw mini 1-series
0 от 500