IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Европейската версия на Volkswagen CC

Купето с четири врати ще предлага избор от шест двигателя с мощност от 140 до 300 коня.

Европейската версия на Volkswagen CC

Volkswagen публикува информация за техническите характеристики на най-новата модификация на (Passat) CC. Моделът бе представен официално през ноември на изложението в Лос Анджелис, а днес се появи информация и за европейската версия на СС.

В екстериора на возилото ясно личи новия дизайнерски език на марката. Предната и задната част са рестилирани, вследствие на което силуетът на СС е станал по-елегантен, изчистен и “мускулест”. Цялостното излъчване се допълва от новости в стандартното оборудване като би-ксенон фарове, LED светлини отпред и отзад, и 17 или 18-инчови джанти с нов дизайн.

В салона на CC вече спокойно могат да пътуват петима пътници, което е постигнато благодарение на по-тънките облегалки и допълнителен комплект от предпазни колани за седалките отзад. Петместният салон не е стандарт, но вероятно ще е по-предпочитан. В списъка с опции, влизат още системи за проследяване на “слепите зони”, масажор на шофьорската седалка и др.

За европейския CC са предвидени шест силови агрегата: три бензинови и три дизелови. Мощността на дизеловите двигатели варира от 140 до 300 к.с. Всички те са оборудвани със старт/стоп система и възможност за рекуперация на спирачната енергия. Подобна е ситуацията и с бензиновите мотори: базовият е с мощност 160 коня, а топ-версията стига до 300 к.с.

Volkswagen не посочва крайните цени на новия CC. В пресинформацията производителят изтъква подробно плюсовете на модела, акцентирайки на повишеното ниво на комфорт, в сравнение с предишните версии. Специално внимание е отделено на новата информационно-развлекателна система, обединяваща в себе си мобилен медия-център и навигационна система.

Volkswagen CC ще бъде лансиран първо на Стария континент, а едва след това ще се появи на пазарите в Америка и Азия. Продажбите в Европа стартират още през февруари, а в останалите райони на света ще трябва да го чакат до пролетта.

Тагове: volkswagen cc
0 от 500
  • #35
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Аз съм дошо-галошо-циганошо и карам хюндай и30! вижте ме в теста мангалиautomedia.bg/test-drive/testdrive_1031.html
  • #34
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До Дошо сериозно ( преди 12 години )
    Би ли ни осведомил какъв автомобил караш?
  • #33
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Не след 15г, никога не искам дори да го виждам тоя Фолксвагенов ***
  • #32
    3 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    Перфектен !!! Единственият сполучлив феислифт на вагенщайн...хаха:)) Аа това което най ми допадна е задният диван, който вече е нормален за 3-*** пасъжери :)) Страхотен автомобил !!! :))
  • #31
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Да ама 400к+ са 1% от продадените тойоти докато 300к ФВта са повече от половината. Схващаш ли разликата или да ти я обясня още един път?
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    400.000+ ( преди 12 години )
    сори миризмаTORRANCE, Calif., November 9, 2011 Toyota Motor Sales, USA, Inc. (TMS), today announced that it will conduct a voluntary safety recall involving approximately 283,200 Toyota and 137,000 Lexus vehicles to replace the crankshaft pulley on the V6 engine.
  • #29
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    17 JAN, 2012, 04.46AM IST, REUTERS Volkswagen recalls 300,000 diesel engined vehicles
  • #28
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Цъ цъ ( преди 12 години )
    що си нервен,бе Дошо? Не стигат стотинките за нещо по-интересно, нямаш кола,нямаш гадже, *** не сме виновни ние че си тъпан недоучен,беден и смотан.
  • #27
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до Дошо ( преди 12 години )
    Дошо, не ги познаваш тези автомобили. Не се притеснявай,на теб никога няма да ти "тракат".Единственното тракане е гюлето в празната ти кратуна, но това е непоправимо.За разлика от много други клетки в тялото,човек се ражда с всичките си неврони в мозъка - така,че който се е родил ***, обикновено и като *** си отива.Ама има и добри, има и злобни, комплексирани,нетърпими и досадни ***. Задавал ли си си въпроса, ти от кои си?
  • #26
    7 rate up comment 3 rate down comment
    до долния ( преди 12 години )
    Като гледам това грозно недоразумение Дошо.... видяло ***,че хората коментират и то решило да си напише ла*ната на стената..