IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus GS 250 тръгва от Китай

Lexus добави още един член към фамилията GS.

Lexus GS 250 тръгва от Китай


В рамките на откриващия се днес автосалон в китайския град Гуанчжоу Lexus ще покаже новия GS 250. Това е трети модел от гамата GS, която включва вече познатите GS 350 и GS 450h.

GS 250 ще бъде задвижван от – 2,5-литров бензинов V6 двигател от Lexus с директно впръскване и интелигентна система за промяна фазите на газорапределение Dual VVT-i. Благодарение на мощността от 209 к.с., автомобилът се ускорява от 0 до 100 км/ч за 8,6 секунди. Максималната му скорост е 230 км/ч. По данни на производителя разходът на GS 250 е 8,9 л/100 км.

Към този двигател е монтирана шестстепенна автоматична скоростна кутия. Като опция се предлага F Sport Package, включваща спортно окачване,  оптимизирана система за управление и 19 цолови джанти. 

Салонът, традиционно за марката се откроява с лукс и ненатрапчивост.  В оборудването му впечатлява 12,3-инчов мултимедиен дисплей, пречистващ въздуха климатроник и аудиосистема Mark Levinson.

Автомобилът ще се продава в Европа, Япония и Китай. Подробностите за него и точните цени Lexus ще анонсира през 2012 година.

Тагове: lexus gs 250
0 от 500
  • #4
    26 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лексуса изглежда чудесно!Класа и японско качество на разумна цена.Нека другите да се учат,за да следват най-големият производител на автомобили в света.Така се става номер 1 и се печелят клиенти,а не само с кухи реклами.
  • #3
    28 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като се има предвид,че Китай скоро ще е най-големият пазар на автомобили много правилно са избрали мястото на премиерата на новият Лексус.:)@Triforce,ти пак почна да бълваш глупости.Не разбра ли,че колкото по-малко пишеш,толкова по-умен изглеждаш!Как стигна до извода,че е по-добре корейска или немска кола пред японска?Обясни ни на нас да знаем за тези толкова важни твои прозрения!
  • #2
    21 rate up comment 28 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Ами от Китай ще тръгне, да няма да тръгне от Германия? :) Не, че нещо, ама мисля, че корейците вече са за предпочитане, пред японците. Ако искам нова кола, ще си взема корейска, пред японската. Ако имам много пари за хубава кола, ще си взема нещо от Мюнхен, Щутгарт или Инглощад.
  • #1
    31 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Блестящ луксозен седан!