IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus GS 250 тръгва от Китай

Lexus добави още един член към фамилията GS.

Lexus GS 250 тръгва от Китай


В рамките на откриващия се днес автосалон в китайския град Гуанчжоу Lexus ще покаже новия GS 250. Това е трети модел от гамата GS, която включва вече познатите GS 350 и GS 450h.

GS 250 ще бъде задвижван от – 2,5-литров бензинов V6 двигател от Lexus с директно впръскване и интелигентна система за промяна фазите на газорапределение Dual VVT-i. Благодарение на мощността от 209 к.с., автомобилът се ускорява от 0 до 100 км/ч за 8,6 секунди. Максималната му скорост е 230 км/ч. По данни на производителя разходът на GS 250 е 8,9 л/100 км.

Към този двигател е монтирана шестстепенна автоматична скоростна кутия. Като опция се предлага F Sport Package, включваща спортно окачване,  оптимизирана система за управление и 19 цолови джанти. 

Салонът, традиционно за марката се откроява с лукс и ненатрапчивост.  В оборудването му впечатлява 12,3-инчов мултимедиен дисплей, пречистващ въздуха климатроник и аудиосистема Mark Levinson.

Автомобилът ще се продава в Европа, Япония и Китай. Подробностите за него и точните цени Lexus ще анонсира през 2012 година.

Тагове: lexus gs 250
0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тя цялата визия е съсипана! Отново грозно творение от долнопробните Тойота!
  • #13
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тойота са най-голямата автомобилна компания,клиентите са най-доволни от продуктите и,по тестовете за надеждност винаги е на първите места,а хейтърите си лаят ли лаят,като кучета срещу Месечина.Поне се разровете,прочетете малко,образовайте се,разширете си общата култура и тогава бълвайте глупости!В японците ми харесва това,че въпреки,че са най-големите и най-добрите не се надуват и не го показват.Вършат си качествено работата без да парадират.
  • #12
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Още китайски трушиени бидони
  • #11
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Грозна предна решетка, съсипва цялата визия на колата!
  • #10
    6 rate up comment 4 rate down comment
    китайско BMW ( преди 12 години )
    BMW се стреми да разшири производството си на пазари извън Германия. Това бе заявено от Франк-Петер Арндт, директор на производствения процес в BMW. През 2002 г. 70 % от моделите на групата са произведени в Германия, осем години по-късно процентите са сведени до 62. Днес компанията се стреми към отношение 50:50, като за тази цел ще дадат принос пазарите в Китай и САЩ. Китай ще играе ключова роля, тъй като в момента е най-големият автомобилен пазар в света.
  • #9
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Немски ефтинки тарат ( преди 12 години )
    В Китай най-много заводи имат Фолксвагенчетата.Нормално за ментета като тях. Кой друг би си купил немскте ментета освен непретенциозен пазар като Китайския. Яко менте. В Турция заводчета имат мерцедесчетата, в Мексико фолксвагенчетата произвеждат Джета.Фолкваген Тиган ги правят в Русия, Виетнам и Китай!!! Това са немските таратайки ги правят по еФФФФФФФтини дестинации :)))
  • #8
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ясно е че всички тойотки тръгват от Китай. После ги сглобяват в еФтини дестинации: Турция, Египет, Виетнам, Мексико, Аржентина и т.н. и т.н. Само заблудените пубери още не знаят.
  • #7
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Чекора / Мамуля ( преди 12 години )
    Lexus не се произвеждат в Китай, за разлика от БМВ, Мерцедес и Ауди. Сега ясно ли е кои са истинските премиум марки и кои евтините китайски имитации, а празноглавци? :)
  • #6
    8 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Всички "японски" тойотки тръгват от Китай. Резултатът е МНОГОМИЛИОННИ СЕРВИЗНИ АКЦИИ и ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ИЗЛЪГАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
  • #5
    19 rate up comment 4 rate down comment
    35372 ( преди 12 години )
    Китай отдавна е най -голямият пазар на луксозни стоки!!!така ,че браво на япончетата!УСПЕХ