IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover открива спортно подразделение

Компанията страдала от липса на „напомпани” автомобили.

Land Rover открива спортно подразделение


Компанията Land Rover ще отвори спортно подразделение, което ще се занимава с тунинговането на офроуд машините на марката. Това обяви главният бранд-мениджър на Land Rover Джон Едуардс.

По негови думи компанията страда от липса на „напомпани” автомобили и затова ще създаде отделен бранд. Нещо подобно бе сторено с Jaguar R, която е изцяло за спортни автомобили.

Трябва да се отбележи, че Land Rover разполага с напомпания версии на моделите си Range Rover и Range Rover Sport. Освен това се очаква в близко бъдеще да бъде доработен пуснатия съвсем наскоро Evoque. Твърди се, че настоящата платформата на Evoque може да бъде съчетана и с далеч по-мощни двигатели. Вече се появиха догадки, че един от тях ще има мощност от 300 к.с.

Самият Джон Едуардс отказа да отговори конкретно на въпроса: „Планира ли Land Rover да пусне „напомпана” версия на Evoque?”, като се измъкна с обяснението, че Evoque е от съвсем скоро на пазара и пред компанията се отварят много възможности за доработване на модела.

Тагове: range rover evoque
0 от 500