IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова трансмисия за Volkswagen Amarok

От началото на следващата година пикапът Volkswagen Amarok ще се предлага в Европа с нова трансмисия.

Нова трансмисия за Volkswagen Amarok
Това е автомат с осем степени, който ще се монтира само на версията с предаване 4х4 с дизелов двигател би-турбо с мощност 180 к.с. и максимален въртящ момент 420 Нм.
 
 
В комбинация с пакетът BlueMotion, включващ гуми с понижено съпротивление, система „старт-стоп“ и регенериране на енергията използвана от спирачките, тази версия ще има среден разход на гориво от 7.6 литра на 100 км.
 
 
Вредните емисии от CO2 са 199 г/км. Тази версия на Амарок ускорява от място до 100 км/час за 8.5 секунди, а максималната му скорост е 179 км/час.
 
0 от 500
  • #50
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Баварец, като гледам колко минуси забърсваш, а тези против теб (не само аз) плюсове, май ти не си за този форум. Нищо не разбираш от автомобили но искаш да си избиеш комплексите тук. Това не те прави нито по вещ, нито по умен. Изказванията ти, особено последните за скоростните кутии блестят с тъпота и кретения.
  • #49
    2 rate up comment 0 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    АМ, пуснете едно фото с колите на Рашков утре, та да поспамим малко. Вие се ровите из Америка и Русия, а екшъна е под носа ви.
  • #48
    2 rate up comment 0 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    ***? Видяхте ли какво става с колите на големите ***? Големият Мл навири краката.
  • #47
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Те са двама ***, за които се съмнявам че даже е един и същ човек. И двамата - заблудени фенове на жълти недоразумения и разбира се с един аргумент - псувни. Типични хора за най-ниската прослойка на обществото.
  • #46
    2 rate up comment 2 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    оня анонимен пак нищо не каза. всеки нормален човек споделя, коментира - казва нещо. атой все пише ама само злоба и глупости. май си сбъркал форума - намери си някой за празно бръщовлевене. само губиш времето на хората. айде давай като си експерт - кажи най-накрая нещо. повтарям нещо.
  • #45
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Неграмотнико, научи се да пишеш на родния си език, а после изказвай "компетентни" мнения. Крайно време е ако има *** в този сайт да въведе политика на изтриване на коментари написани на шлъокавица и тези с псувните. Да има предупреждение, че ако продължи с псувните ще ги блокира.
  • #44
    3 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    vidqla jabata, 4e kovat vola... qponcite imat tradicionni pazari za pick-up v blizkiq iztok, a tiq pak kopirat na gotovo...i imeto e edno originalno...
  • #43
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    Ако си взимаш Шкода дизел, питай предварително за цената на филтъра за твърди частици и на колко хил. км се сменя. Да не си помислиш че там поддръжката е евтина. Но поне цената отговаря на качеството.
  • #42
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ...... ( преди 12 години )
    И който е карал Дачия, да не си затваря очите - интериора с малки подобрения е почти същия като на Дъстъра, просто не отричайте очевидното!!!
  • #41
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ...... ( преди 12 години )
    И нищо лично към никоя марка, но преди Аудито имах един скапан Фиат Пунто, но за 5 години каране и 100000 км, носачи не съм сменял на тая кола и още я карат вече 6г. и половина е и още не са сменяли носачите, И разликата е, че на фиат са 2 носача по 100 лв. бройката, а на Ауди са 8 всеки от който струва средно по 80-90 лв+биалетки! Просто за инфо на всички, които карат ВАГ, защото и аз съм в тоя кюп и може би ще си сменя колата с Шкода Октавия - желязна доказана кола!!!