IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подробности за хибридното Audi A6

От Audi публикуваха по-подробни данни за хибридната версия на А6.

Подробности за хибридното Audi A6
Хибридната версия на автомобила ще помогне да се предложи мощност на V6 и разход на гориво като от четирицилиндров двигател. Сумарната мощност на хибридната версия на А6 е 245 к.с.
 
 
Тя идва от двулитров четирицилиндров двигател и електромотор с мощност 54 к.с. Трансмисията е автоматична с 8 степени. Ускорението от място до 100 км/час е за 7.4 секунди. Комбинирания разход на гориво, според производителите е 6.4 литра на 100 км. Електромоторът се захранва от литиево-йонни акумулатори разположени под пода на багажника. Само с него могат да се изминат около 3 км при скорост под 60 км/час.
 
 
Колата може да работи в три режима: електрически („EV”), нормален („D”) и спортен („S.”). Само в режим „S” може да се използва пълната мощност от 245 к.с., но и разходът при него има малко общо с този при хибриден модел.
 
Външният вид на хибрида се различава по надписа в задната част, както и по-различните калници, прагове и джанти.
0 от 500
  • #1
    15 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Котоошку, знам, че четеш - кажи нещо сега за хибрдите :))) Виждаш ли - даже и марката, която подмокря твоите сънища, вече е започнала да прави хибриди... е, нищо, че е с десетина и повечко години закъснение... нищо, че е хибрид с ефективност колкото за 'отбий номера' ;-)