IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat пуска нова версия на Bravo

Продажбите на Fiat Bravo не са на очакваното равнище и за да ги стимулират, от фирмата пускат нова версия.

Fiat пуска нова версия на Bravo
Нарича се „MyLife” и идва с някои леки промени във външния вид, по-богато стандартно оборудване и по-конкурентни цени.
 
 
Външният вид на Bravo MyLife е с решетка на радиатора (горна и долна част) в блестящо черно, както и рамките на фаровете за мъгла. Колата е с нов дизайн на 16 цоловите лети джанти в два цвята. Дръжките на вратите са хромирани. Тази версия на Bravo ще се предлага в Европа в два цвята – сив (Distinct Grey) и червен (Superb Red).
 
 
Fiat Bravo „My Life” е с доста по-богато базисно оборудване, което включва мултимедийна система на Fiat Blue&Me и навигационна система Instant Nav с Bluetooth и възможност за гласово съобщаване на получени SMS съобщения, USB вход и др. Навигационната система е с голям (6.5 инча) дисплей и вградени карти на Европа. Всички функции се задействат с гласови команди или чрез бутони на волана.
 
В стандартното оборудване влиза и климатик, 6 въздушни възглавници, ESP с функция Hill Holder, фарове за мъгла, кожен волан и скоростен лост и електрически прозорци.
 
 
Като част от новата стратегия на Fiat, наречена „Prezzo Vero Fiat” („истинската цена на Fiat”), фирмата предлага Bravo MyLife в Италия на цена от €14 900 във версия с бензинов двигател с обем 1.4 литра и мощност 90 к.с.
 
Версията с двигател 1.6 Multijet и мощност 120 к.с. е на цена €17 600. Другите двигатели с Bravo MyLife включват 1.4 T-Jet със 120 к.с. и 1.4 Multiair Turbo с мощност 140 к.с. със система Start&Stop.
0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не мислите ли, че започнаха много да унифицират дизайна на моделите си, подобно на ВАГ? Стило за времето си беше истински красавец, това Браво ми прилича на Пунто.
  • #3
    14 rate up comment 31 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    За съжаление съм запознат с италианските коли.По-точно казано,опарих се.Ако пак си купя италианска кола,ще означава,че съм мазохист.
  • #2
    35 rate up comment 11 rate down comment
    kemis ( преди 13 години )
    Така ли мислиш Анонимен виж какво за такав клас кола с толкова екстри и гъвкави двигатели ще върви. Не знам каква кола имаш, но явно не си запознат с италианските коли.
  • #1
    13 rate up comment 41 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не е само Bravo.Нито един модел на Фиат не върви.