IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat пуска нова версия на Bravo

Продажбите на Fiat Bravo не са на очакваното равнище и за да ги стимулират, от фирмата пускат нова версия.

Fiat пуска нова версия на Bravo
Нарича се „MyLife” и идва с някои леки промени във външния вид, по-богато стандартно оборудване и по-конкурентни цени.
 
 
Външният вид на Bravo MyLife е с решетка на радиатора (горна и долна част) в блестящо черно, както и рамките на фаровете за мъгла. Колата е с нов дизайн на 16 цоловите лети джанти в два цвята. Дръжките на вратите са хромирани. Тази версия на Bravo ще се предлага в Европа в два цвята – сив (Distinct Grey) и червен (Superb Red).
 
 
Fiat Bravo „My Life” е с доста по-богато базисно оборудване, което включва мултимедийна система на Fiat Blue&Me и навигационна система Instant Nav с Bluetooth и възможност за гласово съобщаване на получени SMS съобщения, USB вход и др. Навигационната система е с голям (6.5 инча) дисплей и вградени карти на Европа. Всички функции се задействат с гласови команди или чрез бутони на волана.
 
В стандартното оборудване влиза и климатик, 6 въздушни възглавници, ESP с функция Hill Holder, фарове за мъгла, кожен волан и скоростен лост и електрически прозорци.
 
 
Като част от новата стратегия на Fiat, наречена „Prezzo Vero Fiat” („истинската цена на Fiat”), фирмата предлага Bravo MyLife в Италия на цена от €14 900 във версия с бензинов двигател с обем 1.4 литра и мощност 90 к.с.
 
Версията с двигател 1.6 Multijet и мощност 120 к.с. е на цена €17 600. Другите двигатели с Bravo MyLife включват 1.4 T-Jet със 120 к.с. и 1.4 Multiair Turbo с мощност 140 к.с. със система Start&Stop.
0 от 500
  • #24
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Mirizmata *** , da *** maikati ,carvul.
  • #23
    4 rate up comment 0 rate down comment
    KEMIS ( преди 12 години )
    Аз не мога да разбера защо е тази злоба срещу италианските коли. Защо някои тюфлеци пишат и се изказват за тях. Мен лично когато една марка не ми харесва не влизам и не я разглеждам. Но да плюеш нещо което не си карал и видял това е пълна простотия.
  • #22
    3 rate up comment 0 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    До анонимниа с новата кола...аа твоят колега ново браво ли е карал...!? :) Щото ако става дума за ново блещиш пълни глупости !!! :))) ако е старо съвсем нормално е да направи ремон и твоята нова кола ако въобще я имаш като и изтече гаранциата и прехвърли 200 000 ще вземе да издава багажа и да сменяш един по един чаркове...:)) Такаче айде недеи да правиш *** сравнениа :))
  • #21
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Абе маймуни, знаете ли изобщо какво пишете? Цървула с Хюндая пак се е развихрил и в тая тема. Ей, ***, тия теми за коли не са за теб! Бегай бързо в темите за каруци!
  • #20
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    При сключено каско, застрахователя ти НЕ МОЖЕ да те задължи да оправяш колата си, където той иска. Системата им е- Ако мине номера...
  • #19
    11 rate up comment 1 rate down comment
    eddie ( преди 12 години )
    Дъра- бъра... Аз си карам Стилото и се кефя, пък нека има ''разбирачи'' дето не харесват марката!
  • #18
    1 rate up comment 4 rate down comment
    до псевдо софиянеца ( преди 12 години )
    А бе,*** смотан,какъв боксер бълнуваш!Знаеш ли,че такива двигатели алфа нямат от 80-те години на миналия век!Ако имаш кола с такъв двигател,значи са ти я подарили от най-мизерната морга.И такъв *** ще го караш на "оторозиран сервиз"..?!?... без майтап!Само влизането на колата ще струва повече от колата,ако приемем,че се все още минава за такава.Алоооо,май се направи на интересен не пред който трябва.Ти нямаш кола насреща бе,селки пръдльо!Какви оторизиранисервизи,какви пет лева!
  • #17
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Пухи ( преди 12 години )
    На тиквите които плюят по фиата препоръчвам добре да прочетат "библията " си -оня кенефен рупор на групата ФВ в броя който ще излезе в четвъртък-12.05.2010г.Там дори и немците признават , че този автомобил е супер, така , че на "разбирачите" на тема Фиат ще кажа просто , че са много заблудени.
  • #16
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Явно не живееш в София, защото тук ако имаш свестен брокер си оправяш колата в оторизирания сервиз освен ако не искаш да се възползваш от клаузата 5% отстъпка при ползване на сервиз на булинс(например). Казвам ти го защото се занимавам с такива неща още преди да си имал първата си кола а да не говорим че ползвам само нови коли, за стари брички условията сигурно са други...
  • #15
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Момче невръстно,когато наистина си купиш кола и я застраховаш ще разбереш схемата.Застрахователят ти опеределя къде ще ти правят колата.