IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетте най-добре изглеждащи автомобила през 2011 на пазара в САЩ

Изданието Insideline се е заело да определи десетте най-добре изглеждащи коли.

Десетте най-добре изглеждащи автомобила през 2011 на пазара в САЩ
Става въпрос за автомобили, предлагани на пазара в САЩ през тази година. „Това просто е конкурс за десетте най-впечатляващи автомобила на 2011, за тези автомобили, които не ви оставят равнодушни когато ги видите на улицата или пътя”. Изданието ги изброява без да има някакъв специален ред. Ние просто ви представяме мнението на редакторите в Insideline.
 
 
Ferrari 458 Italia
Може би най-очебийният автомобил за този списък. 458 Italia не попада в него просто защото е Ferrari. 458 Italia е автомобилът на перфектните пропорции, вижте му само профила. Сред агресивни и безцеремонни модели като F360 и F430, 458 Italia удивява с елегантност и изтънченост.
 
 
Kia Optima
Само преди година, идеята че една Kia ще попадне в този списък би предизвикала усмивки. Модел 2011 на Optima обаче е с елегантност, която не отстъпва дори на . Maserati Quattroporte. Тази елегантност не се среща при нито един друг модел на корейската фирма. В същото време колата излъчва агресивност и самочувствие.
 
 
Ford F-150 SVT Raptor
Ford F-150 SVT Raptor е лекотоварният автомобил с най-агресивно и здраво излъчване. Raptor има невероятна предна част с доминиращи големи калници и гуми. Колата наподобява чудовище с неограничени възможности на пътя.
 
 
Cadillac CTS Sport Wagon
Версията CTS Sport Wagon на Cadillac определено се е получила. Колата трудно може да остави равнодушен наблюдател. Елегантна, с изчистени линии, но в същото време и агресивна, това сякаш не е ван за семейство с деца, а за волни и свободни души, посветени на спорта и обичащи свободното си време.
 
 
Lexus LFA
Ако някога NASA се занимава с дизайн, би трябвало да създаде LFA. Но тогава колата вероятно би била още по-скъпа. Екзотична красавица за 375 000 долара, която идва за да покаже, че винаги има нещо което може да предизвика вниманието на автомобилния свят.
 
 
Porsche Panamera
Нито един друг седан няма блестящото излъчване на Panamera. Това не е изключително красив автомобил, от него няма да се учат бъдещи дизайнери, той дори не прилича на истинско Porsche. За сметка на това Panamera е уникална, респектираща и изглеждаща дори по-скъпа отколкото всъщност е. Panamera просто пренаписа правилата за това как трябва да изглежда един луксозен немски седан. Не е клонинг на Mercedes S-Class; има по-агресивен и динамичен вид от BMW 7 Series и когато се появи, прави Audi A8 да изглежда като „кутия”.
 
 
Audi A5 иS5
Нещо класическо лъха от Audi A5 и „горещата” й версия S5. Издължената предна част и относително късият отсек за пътниците правят този автомобил да напомня за класическите състезателни купета от средата на миналия век. Наред с това A5/S5 има най-красивите фарове правени някога от автомобилната индустрия, бижута с LED и халогенни елементи. Колкото повече гледате този автомобил, толкова повече ви харесва и усещате неговото съвършенство.
 
 
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder е просто секси автомобил. След него хората не просто се обръщат, те не само го забелязват, но той предизвиква реакции у тях. Това е модерната красота, която възбужда и мъжете и жените.
 
 
Jaguar XKR Coupe
Това е кола която не можеш да отминеш просто така. XKR Coupe е вероятно най-доброто произведение на Иън Колъм (Ian Callum), главнят дизайнер на Jaguar.  
 
 
Dodge Challenger SRT8
Това е перфектната „мускулеста” кола според американците. Форми които не могат да не се харесат, цветове които привличат. Challenger е с отлични пропорции, има перфектна стойка и си е направо един от най-красивите спортни автомобили на пазара в САЩ.
 
0 от 500
  • #43
    2 rate up comment 0 rate down comment
    BB ( преди 13 години )
    i kato cqlo silueta prilicha baq na honda, ama kvo da se pravi, a kolegata po dolu e iskal da kaje neshto ama i toi ne znae kakvo:)
  • #42
    1 rate up comment 1 rate down comment
    VTEC ( преди 13 години )
    Не знам дали така ги виждаш нещата, но на КИА Оптима фаровете са от Хонда Акорд, решетката напомня с това стеснение бегло на BMW, а стоповете са от Ауди.И споко BB, не съм имал никакви мисли, че се заяждаш с мен :)
  • #41
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До ( преди 13 години )
    Бабешките сокчета ВВв и поостарялата витек "слава:КИА са "откраднали" единствено предишният дизайнер на Ауди - Петер Щраиер. Колкото и да ви е тъжен този факт...
  • #40
    3 rate up comment 2 rate down comment
    BB ( преди 13 години )
    VTEC, izvinqvam se, ne ti bqh prochel posta pravilno i ne bih iskal da se zaqjdam ni nai malko..za kiata sum suglasen, nali q e narisuval onzi dizainer ot audi, kak mu beshe imeto, na vunshen vid nikak ne e losha
  • #39
    4 rate up comment 0 rate down comment
    trex ( преди 13 години )
    Определено класацията сполучлива. Дет се вика: на печелившите честито, на останалите следващия път.
  • #38
    0 rate up comment 2 rate down comment
    VTEC ( преди 13 години )
    BB,знам го това приятелю. Имах в предвид КИА.
  • #37
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Има Жоре, има! Тая на на татко ти!
  • #36
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Георги ( преди 13 години )
    Че има ли на тоа свят по-смешна кола от SLS бе ***?
  • #35
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ti mai, hi4 ta niama, opitva6 se da misli6, ama samo se opitva6.
  • #34
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    За мен най - впечатляващата кола е Кадилака. Добрият стар egg-crate ( така наричат всеки кадилак заради характерната радиаторна решетка, egg-crate значи просто " *** за яйца " ). Иначе самата класация е просто несериозна - да номинираш Ауди-та за дизайн е просто нелепо .Имам предвид, че при тази марка такъв просто отсъства !