IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетте най-добре изглеждащи автомобила през 2011 на пазара в САЩ

Изданието Insideline се е заело да определи десетте най-добре изглеждащи коли.

Десетте най-добре изглеждащи автомобила през 2011 на пазара в САЩ
Става въпрос за автомобили, предлагани на пазара в САЩ през тази година. „Това просто е конкурс за десетте най-впечатляващи автомобила на 2011, за тези автомобили, които не ви оставят равнодушни когато ги видите на улицата или пътя”. Изданието ги изброява без да има някакъв специален ред. Ние просто ви представяме мнението на редакторите в Insideline.
 
 
Ferrari 458 Italia
Може би най-очебийният автомобил за този списък. 458 Italia не попада в него просто защото е Ferrari. 458 Italia е автомобилът на перфектните пропорции, вижте му само профила. Сред агресивни и безцеремонни модели като F360 и F430, 458 Italia удивява с елегантност и изтънченост.
 
 
Kia Optima
Само преди година, идеята че една Kia ще попадне в този списък би предизвикала усмивки. Модел 2011 на Optima обаче е с елегантност, която не отстъпва дори на . Maserati Quattroporte. Тази елегантност не се среща при нито един друг модел на корейската фирма. В същото време колата излъчва агресивност и самочувствие.
 
 
Ford F-150 SVT Raptor
Ford F-150 SVT Raptor е лекотоварният автомобил с най-агресивно и здраво излъчване. Raptor има невероятна предна част с доминиращи големи калници и гуми. Колата наподобява чудовище с неограничени възможности на пътя.
 
 
Cadillac CTS Sport Wagon
Версията CTS Sport Wagon на Cadillac определено се е получила. Колата трудно може да остави равнодушен наблюдател. Елегантна, с изчистени линии, но в същото време и агресивна, това сякаш не е ван за семейство с деца, а за волни и свободни души, посветени на спорта и обичащи свободното си време.
 
 
Lexus LFA
Ако някога NASA се занимава с дизайн, би трябвало да създаде LFA. Но тогава колата вероятно би била още по-скъпа. Екзотична красавица за 375 000 долара, която идва за да покаже, че винаги има нещо което може да предизвика вниманието на автомобилния свят.
 
 
Porsche Panamera
Нито един друг седан няма блестящото излъчване на Panamera. Това не е изключително красив автомобил, от него няма да се учат бъдещи дизайнери, той дори не прилича на истинско Porsche. За сметка на това Panamera е уникална, респектираща и изглеждаща дори по-скъпа отколкото всъщност е. Panamera просто пренаписа правилата за това как трябва да изглежда един луксозен немски седан. Не е клонинг на Mercedes S-Class; има по-агресивен и динамичен вид от BMW 7 Series и когато се появи, прави Audi A8 да изглежда като „кутия”.
 
 
Audi A5 иS5
Нещо класическо лъха от Audi A5 и „горещата” й версия S5. Издължената предна част и относително късият отсек за пътниците правят този автомобил да напомня за класическите състезателни купета от средата на миналия век. Наред с това A5/S5 има най-красивите фарове правени някога от автомобилната индустрия, бижута с LED и халогенни елементи. Колкото повече гледате този автомобил, толкова повече ви харесва и усещате неговото съвършенство.
 
 
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder е просто секси автомобил. След него хората не просто се обръщат, те не само го забелязват, но той предизвиква реакции у тях. Това е модерната красота, която възбужда и мъжете и жените.
 
 
Jaguar XKR Coupe
Това е кола която не можеш да отминеш просто така. XKR Coupe е вероятно най-доброто произведение на Иън Колъм (Ian Callum), главнят дизайнер на Jaguar.  
 
 
Dodge Challenger SRT8
Това е перфектната „мускулеста” кола според американците. Форми които не могат да не се харесат, цветове които привличат. Challenger е с отлични пропорции, има перфектна стойка и си е направо един от най-красивите спортни автомобили на пазара в САЩ.
 
0 от 500
  • #13
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Gembala ( преди 13 години )
    Nai-krasiviqt avtomobil na vsichki vremena- Aston Martin DBS
  • #12
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Gembala ( преди 13 години )
    458 italiq nai-dobriq sporten i dobre izglejdasht avtomobil za 2010
  • #11
    10 rate up comment 5 rate down comment
    @Гошо Тъпото ( преди 13 години )
    Гоше я да кажеш сега - ти като гей на годината /не само в този сайт/, колко пъти си сменил визията си, откак си се родил?ПП За ума ти да не говорим, че.....
  • #10
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Гоше...,знам те аз тебе,падаш си по японската Соната :)
  • #9
    14 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 13 години )
    Все пак класацията е за автомобили, които можете да срещнете по пътищата, не екзотики за по 1-2 милиона....Защо една американка на 35-40 години да не харесва Киа-та, а съпругът й Форд-а...
  • #8
    8 rate up comment 7 rate down comment
    VSP Finance ( преди 13 години )
    Не знам, ама нещо този Лексъс не можах да го харесам...има някакъв чар, ама аз не мога да го оценя :)))И как може да напишете такава глупости за Ф360 и Ф430... и пак мое мнение - тези 2 модела на Ферари много повече ми харесват от 458 :)
  • #7
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ako napraviat klasacia za , 10te nai-krasivi avt. v BG-sigurno 6te biete sadiata.
  • #6
    19 rate up comment 8 rate down comment
    :)) ( преди 13 години )
    Panamera просто пренаписа правилата за това как трябва да изглежда един луксозен немски седан, прави Audi A8 да изглежда като кутия.
  • #5
    7 rate up comment 24 rate down comment
    Георги ( преди 13 години )
    Кое му е красивото на р8 дето от 4-5 години не си е сменяло визията?Освен това беше обявена за гей-автомобил на годината...На лексуса красивото също не знам какво му е.. на мен ми грозее...Или пък грозния кадилак и форда...За Киа изобщо да не говорим ...американците са сектанти ...
  • #4
    20 rate up comment 3 rate down comment
    NANI ( преди 13 години )
    Ако бях собственик на верига бензиностанции,скачам в додж-а. Както се казва- Very nice car!