IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сервизна акция за VW Jetta в САЩ

Volkswagen Америка съобщи за сервизна акция засягаща новия седан Jetta.

Сервизна акция за VW Jetta в САЩ
Става въпрос за новото поколение на автомобила, от което в сервизите ще трябва да отидат 71 000 коли, продадени в САЩ и Канада. Според представител на фирмата, проблемът е в електроинсталацията на колата.
 
 
Автомобилите засегнати от сервизната акция са произвеждани между март 2010 и март 2011.
 
Според представители на Volkswagen в сервизите ще бъдат направени промени в кабелите, които засягат алармата и клаксона. От VW съобщават, че ще започнат да информират собствениците на автомобили от споменатата серия от следващия месец за сервизната акция, като кампанията ще започне от края на април.
0 от 500
  • #171
    11 rate up comment 1 rate down comment
    ==maFIA== ( преди 13 години )
    след това може би ще се сетиш за връзката между Рено и М-Б
  • #170
    11 rate up comment 1 rate down comment
    ==maFIA== ( преди 13 години )
    информирай се, прочети малко повече, какво направиха от Рено в Израел и Дания
  • #169
    2 rate up comment 13 rate down comment
    LEXUS ( преди 13 години )
    Радвам се,че поне си положителен, мафиа
  • #168
    3 rate up comment 14 rate down comment
    LEXUS ( преди 13 години )
    politics е прав, Тойота разработва хибридите си от 90-те години, тогава германците не слагаха още 16 клапанови двигатели в допотопните си коли. Японците точно се отличават с далновидност и кадърност, блестящи инженери и мениджъри са. Докато германците изостават с хибридите тотално, Тойота продаде над 3 млн. хибрида.
  • #167
    13 rate up comment 2 rate down comment
    ==maFIA== ( преди 13 години )
    хахаха
  • #166
    3 rate up comment 13 rate down comment
    LEXUS ( преди 13 години )
    Мафиа, ти никога не си се отличавал с интелигентност, така че ще подмина поредното ти безумно неразбиране на ситуацията
  • #165
    0 rate up comment 14 rate down comment
    LEXUS ( преди 13 години )
    Георги, то не е само за България да мислиш, трябва четене, информиране, а не да плещиш глупости. Точно хибридните технологии показват колко са назад германците в модерното автомобилостроене!Те са изостанали. И като техника, и като надеждност на колите си. Какво значи с 60 км. с нула лева за гориво си караш днес в града безплатно, а ако ти свърши тока се пуска хибридната система и колата ти харчи 3-4/100км. градско. Айде нека няма смисъл. Пък ти карай старовремските двигатели.
  • #164
    14 rate up comment 0 rate down comment
    ==maFIA== ( преди 13 години )
    Виж тойота как се отърваха от хибридите, набутаха ги на китайците и си купиха чиста ел.технология от TESLA
  • #163
    1 rate up comment 16 rate down comment
    politics of ecstasy ( преди 13 години )
    Георги - това им е проблемът на немците - липсва им далновидност. Всичките им технологии са дребни подобрения които носят 1-2% по-добра ефективност. За революционни технологии като хибридните които подобряват ефективността с 40-50% се иска дългосрочна стратегия и подготвеност за дълги години работа на загуба. Нещо което немците не могат да си позволят. Затова и изостават и все повече и повече ще изостават.
  • #162
    2 rate up comment 16 rate down comment
    LEXUS ( преди 13 години )
    Георги, за последен път ти правя забалежка,после няма да ти забелязвам, момче и Мерцедес направи некадърен обаче хибрид S class hybrid, и БМВ на 7-*** серия, и Порше! Само че общото между всички немски хибриди е ,че не могат да стъпят на пръста на хибридите на Тойота и Лексус! Това е, просто германците не го могат, високите технологии са мъка за тях, доказват го всеки ден. Хибридите са им валки опити да стигнат японците! така че германците правят, макат и некадърно хибриди! Информирай се.