IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки от BMW 1-Series

Наближава времето в което BMW ще представи второто поколение на 1-Series.

Нови шпионски снимки от BMW 1-Series
Това личи по все по-малката маскировка на тестваните прототипи на модела. Най-новите шпионски снимки дават доста добра представа за хечбека с пет врати.
 
 
Това което се вижда показва, че прототипът е финален за серийната версия на BMW 1-Series. Според експерти, фаровете и задните светлини са тези, които ще видим и при серийната версия. Както се вижда, Баварската фирма е останала вярна на традицията да запазва поне две поколения моделите почти непроменени, преди да направи по-радикални стъпки напред.
 
 
Силуетът на сегашния модел е запазен и при новото поколение. В техническата част обаче, ще има по-съществени промени, като ще бъде показан и хибриден вариант на колата. Сред бензиновите двигатели ще видим някои от ново поколение, макар подробностите да са все още оскъдни. Възможно е, новата 1-Series да се появи с разработваните три и четирицилиндрови двигатели с технологията TwinPower Turbo, комбинирани със система за директно впръскване на горивото и променливо газоразпределение (Valvetronic).
 
 
Първи образец на новата технология е двулитровият четирицилиндров двигател N20 при кросоувъра Х1, който предлага мощност от 245 к.с. при 5000 об/мин и има максимален въртящ момент от 350 Nm, наличен още от 1250 об/мин.
 
От това което се вижда можем да съдим, че не са големи и промените в интериора на колата.
 
 
 
 
Очаква се BMW да представи новото поколение на 1-Series на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Моделите купе и кабриолет ще се появят до края на 2012 година.
0 от 500