IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки от BMW 1-Series

Наближава времето в което BMW ще представи второто поколение на 1-Series.

Нови шпионски снимки от BMW 1-Series
Това личи по все по-малката маскировка на тестваните прототипи на модела. Най-новите шпионски снимки дават доста добра представа за хечбека с пет врати.
 
 
Това което се вижда показва, че прототипът е финален за серийната версия на BMW 1-Series. Според експерти, фаровете и задните светлини са тези, които ще видим и при серийната версия. Както се вижда, Баварската фирма е останала вярна на традицията да запазва поне две поколения моделите почти непроменени, преди да направи по-радикални стъпки напред.
 
 
Силуетът на сегашния модел е запазен и при новото поколение. В техническата част обаче, ще има по-съществени промени, като ще бъде показан и хибриден вариант на колата. Сред бензиновите двигатели ще видим някои от ново поколение, макар подробностите да са все още оскъдни. Възможно е, новата 1-Series да се появи с разработваните три и четирицилиндрови двигатели с технологията TwinPower Turbo, комбинирани със система за директно впръскване на горивото и променливо газоразпределение (Valvetronic).
 
 
Първи образец на новата технология е двулитровият четирицилиндров двигател N20 при кросоувъра Х1, който предлага мощност от 245 к.с. при 5000 об/мин и има максимален въртящ момент от 350 Nm, наличен още от 1250 об/мин.
 
От това което се вижда можем да съдим, че не са големи и промените в интериора на колата.
 
 
 
 
Очаква се BMW да представи новото поколение на 1-Series на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Моделите купе и кабриолет ще се появят до края на 2012 година.
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Batito ( преди 13 години )
    По-добро ще е от старото, а това е най-важното. Относно Голфа, цялата архитектура и идея за този модел е открадната от Алфа Ромео още през 70те.
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Му Янко ( преди 13 години )
    Ей, тва кат го скивах ми уря глоко.
  • #9
    5 rate up comment 2 rate down comment
    NikeX ( преди 13 години )
    В първия момент и аз си казах това е голф, но като се замисля единствено стоповете и бронята могат да се свържат с голф, но маскировката е сложена за да може да се движе по улиците и 100% стоповете няма да изглеждат така.
  • #8
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ne, tova e Derbi, maskirano kato Koka Kola.
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Георги ( преди 13 години )
    Не знам, обаче има скрита реклама на кока-кола ...
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    :))) ( преди 13 години )
    НЕЗНАМ ЗАЩО ВСИЧКО СВЪРЗВАТЕ ГОЛФ ТОЛКОВА ЛИ ВИ РЕСПЕКТИРА ТОЗИ МОДЕЛ БЕ МОМЧЕТА НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 17 ?
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    . ( преди 13 години )
    тази последната отвътре снимана наистина е " шпионска " хахахаха
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Георги ( преди 13 години )
    Ако успеят да го направят ще са супер... на всички ни писна да гледаме голфове..Тук най-много зависи цената на автомобила... и най-вече цената му след 10-15 години ...
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Ами те най-вероятно това целят - да придърпат клиентите на Фолксваген. Не изглежда зле, даже е по-сполучливо като старото. Но докато не махнат камуфлажа, можем само да гадаем!
  • #2
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Георги ( преди 13 години )
    Голф, ама какъв... качествен... стилен... и в пъти по-добър от ГОЛФ..Освен това би могъл да бъде и "пиче-ловка" ... все пак к*рвичките си падат по малки колици...