fallback

Повишено търсене за корейските SUV модели

За да отговори на растящото търсене на SUV модели, Kia Motors Corp. увеличава производството.

В европейския си завод в словашкия град Жилина, корейската фирма произведе през миналата година 229 505 автомобила. Година преди това, през 2009 бяха произведени около 150 000 коли.
 
 
Душан Дворжак, говорител на Kia Motors Corp. в Словакия заяви, че през тази година производството на SUV модели ще се повиши с 32%, главно за сметка на Hyundai i35 и Kia Sportage. В корейската група искат да повишат пазарния си дял в сегмента на компактните SUV модели в Европа.
 
През 2010 година 58% от производството на завода в Жилина е било за сметка на SUV модели, докато година по-рано този дял е бил само 20%.
 
Сега в Жилина се сглобяват новото поколение на Kia Sportage и изцяло новия Hyundai ix35. В завода в Жилина, започнал работа през 2006, се сглобяват и компактните Cee’d, а от втората половина на тази година там ще се прави и Kia Venga. През тази година в Жилина ще бъдат сглобени повече от 240 000 автомобила.
Тагове:
fallback
  • #44
    до e36 ( преди 13 години )
    Ти си *** селянин с дърто e36 затова не се изказвай!!!
  • #43
    92 ( преди 13 години )
    И какаво,"някой" се събужда днес и решава,че ще си купува CR-V дизел за 60-70 бона.И си прави справка тук за да вземе решение..!?!? Не думай!С толкова бедна фантазия може да е само казанлъшкия ром,контейнерния гмуркач.
  • #42
    92 ( преди 13 години )
    А ти пак се издаде,че си казанлъшкия *** с акнетата.
  • #41
    Анонимен ( преди 13 години )
    Abe, ako pitate me , tova e Mirizmata- daje ne se krie ve4e, napravo si sere kato samosval,ha ha ha .
  • #40
    ... ( преди 13 години )
    Този с хондата най-добре да пита в сервиза на хонда.Не да разчита на лъжите на ***.Дизелът им е проблем не от вчера.Освен това е и старото поколение комън-рейл и никак не е икономичен.Ако изобщо някой се интересува от хонда,а не вдига само прах.Намирисва на казанлъкото *** с ауди 80-ката.
  • #39
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    сувчета тоест-изцапах се от доматетата
  • #38
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    мерсииииии,имаш две касетки доматета от мен-на майтап,де.Аз непоследък съм все на тест-драйфове на севчета-не мога да си избера от Равка,ГЛК,Аутлендър,Хонда и Йети-Различни са ,ама това няма значение-важното е да е добра на шосето-не извън него.Най-важното е да дават по-малко проблеми в ежедневието
  • #37
    Анонимен ( преди 13 години )
    Който и двигател на Хонда да избереш няма да сгрешиш.И бензина и дизела са много добри.На колегата по-долу много поздрави,че харчел масло 2.0 двигателя. И това за твое сведение не е дизел, а бензин.Дизеловия на Хонда е 2.2.Както и да е двигателите са им много здрави,но мощността им е малко малка.Крайно време е да ги актуализират.За CR-V по-добрия избор е дизела.И двата съм ги карал но в дизела повече мощ и въртящ момент има което доставя повече удоволствие.
  • #36
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ако е хонда,само бензин.Дизелите им не струват.2.0 харчи масло като нов и е по-шумен от корейските.Пък и разхода никак не е актуален.Хонда и вдъхновение,ле ле и това доживях да прочета!Ама шарен свят!
  • #35
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    есента май ще излиза нов модел техен,но зависи от състояниетож на заводите им или от доставките.CRV се прави в Британско,все пак
fallback
Последни