fallback

Повишено търсене за корейските SUV модели

За да отговори на растящото търсене на SUV модели, Kia Motors Corp. увеличава производството.

В европейския си завод в словашкия град Жилина, корейската фирма произведе през миналата година 229 505 автомобила. Година преди това, през 2009 бяха произведени около 150 000 коли.
 
 
Душан Дворжак, говорител на Kia Motors Corp. в Словакия заяви, че през тази година производството на SUV модели ще се повиши с 32%, главно за сметка на Hyundai i35 и Kia Sportage. В корейската група искат да повишат пазарния си дял в сегмента на компактните SUV модели в Европа.
 
През 2010 година 58% от производството на завода в Жилина е било за сметка на SUV модели, докато година по-рано този дял е бил само 20%.
 
Сега в Жилина се сглобяват новото поколение на Kia Sportage и изцяло новия Hyundai ix35. В завода в Жилина, започнал работа през 2006, се сглобяват и компактните Cee’d, а от втората половина на тази година там ще се прави и Kia Venga. През тази година в Жилина ще бъдат сглобени повече от 240 000 автомобила.
Тагове:
fallback
  • #34
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    здрастииииии.Какво ви е мнението за Хонда CRV-има промоции и пробвах една с дизелов двигател,но се ориентирам за бензинов?Корейките нещо не ме вдъхновяват
  • #33
    u ( преди 13 години )
    Не са някакви,а само един.Казанлъшкото ромче,дето лъжеше,че ауди 80-ката на баща му била Б4-ка.Сякаш на някой му пука за дъртата ***...:))) ***,така и така с колите е на ниво краден велосипед,решава да е фен на Ауди.Така и така няма нищо,поне ще лъже в и-нет,че има А6,А8,RS6,...вече им загубихме бройката и моделите.По статиите спори за двигатели,ускорения,всикчо обаче от и-нет.Нищо от личен опит.За това се *** с изцепката,че Ауди не били ползвали помпа-дюза.***!
  • #32
    !?!? ( преди 13 години )
    За колегата, който ме пита защо давам ценова листа. Защото има някакви, на които мн трудно се обяснява
  • #31
    !?!? ( преди 13 години )
    Абе вие на *** ли се правите!!! Какво пише в ЦЕНОВАТА ЛИСТА НА КИА МОТОРС БГ:Sportage 2.0 CRDi HPE МАКС. МОЩНОСТ kW/HP - 135/184, МАКС Върт. Момент Nm/Rpm - 392/1800Хората ви го написали ястно и четливо, вие си знаете ваща.
  • #30
    до !?!? ( преди 13 години )
    За какво ни пращап ценовата листа?Да докажеш,че има 184 коня.Ами ние си го знаем.
  • #29
    ха,ха,ха ( преди 13 години )
    На теб ти трябва смазка вазелин,ром ***..:))) Ако беше на тест-драйва на Sportage и ix35,щеше да знаеш,че тестовите бяха дизели с най-високата мощност с ръчни скоростни кутии.Има телефони в сайта,звъни и питай какви са били,смугъл лъжец!Вече сме ти свикнали на смотаните лъжи,което до някъде е оправдано от невежеството ти.
  • #28
    !?!? ( преди 13 години )
    http://kia.bg/web/files/documentation/11_price_list.pdfето ти го доказателството
  • #27
    Анонимен ( преди 13 години )
    Nai mostniat dizel na Sportage koito se predlaga v BG e 136 k.s. Pi6e go v saita a i li4no sam go proveril kato hodih na test drive na kolata.Ako niakoi ima druga informacia molia da dade link,tel. Ili grug na4in za svrazka.
  • #26
    u ( преди 13 години )
    Какво,бе казанлъшко ромче,стана ти тъпо,че корейскте SUV-ове се търсят,а за Тигуан и Куга няма и дума.Или,че Кашкай е по-евтин.Обаче пак ни разсмя "..защото съм ходил...".Къде,в казанлъшкия шоу-рум на КИА ли..:)))Или мама-цоцолана те е завела с влака до Ст.Загора за обувки и ти си почувства в друг свят..:))) Я по-добре пак не разкажи как Ауди не са ползвали помпа-дюза,че да на тръгне на весело деня в офиса...:)))
  • #25
    @... ( преди 13 години )
    Казали са ти го, щото си вмирисано казанлъшко ***! На такива НЕ се предлага!
fallback
Последни