IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Повишено търсене за корейските SUV модели

За да отговори на растящото търсене на SUV модели, Kia Motors Corp. увеличава производството.

Повишено търсене за корейските SUV модели
В европейския си завод в словашкия град Жилина, корейската фирма произведе през миналата година 229 505 автомобила. Година преди това, през 2009 бяха произведени около 150 000 коли.
 
 
Душан Дворжак, говорител на Kia Motors Corp. в Словакия заяви, че през тази година производството на SUV модели ще се повиши с 32%, главно за сметка на Hyundai i35 и Kia Sportage. В корейската група искат да повишат пазарния си дял в сегмента на компактните SUV модели в Европа.
 
През 2010 година 58% от производството на завода в Жилина е било за сметка на SUV модели, докато година по-рано този дял е бил само 20%.
 
Сега в Жилина се сглобяват новото поколение на Kia Sportage и изцяло новия Hyundai ix35. В завода в Жилина, започнал работа през 2006, се сглобяват и компактните Cee’d, а от втората половина на тази година там ще се прави и Kia Venga. През тази година в Жилина ще бъдат сглобени повече от 240 000 автомобила.
0 от 500
  • #44
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до e36 ( преди 13 години )
    Ти си *** селянин с дърто e36 затова не се изказвай!!!
  • #43
    3 rate up comment 0 rate down comment
    92 ( преди 13 години )
    И какаво,"някой" се събужда днес и решава,че ще си купува CR-V дизел за 60-70 бона.И си прави справка тук за да вземе решение..!?!? Не думай!С толкова бедна фантазия може да е само казанлъшкия ром,контейнерния гмуркач.
  • #42
    3 rate up comment 0 rate down comment
    92 ( преди 13 години )
    А ти пак се издаде,че си казанлъшкия *** с акнетата.
  • #41
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Abe, ako pitate me , tova e Mirizmata- daje ne se krie ve4e, napravo si sere kato samosval,ha ha ha .
  • #40
    3 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 13 години )
    Този с хондата най-добре да пита в сервиза на хонда.Не да разчита на лъжите на ***.Дизелът им е проблем не от вчера.Освен това е и старото поколение комън-рейл и никак не е икономичен.Ако изобщо някой се интересува от хонда,а не вдига само прах.Намирисва на казанлъкото *** с ауди 80-ката.
  • #39
    1 rate up comment 0 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    сувчета тоест-изцапах се от доматетата
  • #38
    1 rate up comment 2 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    мерсииииии,имаш две касетки доматета от мен-на майтап,де.Аз непоследък съм все на тест-драйфове на севчета-не мога да си избера от Равка,ГЛК,Аутлендър,Хонда и Йети-Различни са ,ама това няма значение-важното е да е добра на шосето-не извън него.Най-важното е да дават по-малко проблеми в ежедневието
  • #37
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Който и двигател на Хонда да избереш няма да сгрешиш.И бензина и дизела са много добри.На колегата по-долу много поздрави,че харчел масло 2.0 двигателя. И това за твое сведение не е дизел, а бензин.Дизеловия на Хонда е 2.2.Както и да е двигателите са им много здрави,но мощността им е малко малка.Крайно време е да ги актуализират.За CR-V по-добрия избор е дизела.И двата съм ги карал но в дизела повече мощ и въртящ момент има което доставя повече удоволствие.
  • #36
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ако е хонда,само бензин.Дизелите им не струват.2.0 харчи масло като нов и е по-шумен от корейските.Пък и разхода никак не е актуален.Хонда и вдъхновение,ле ле и това доживях да прочета!Ама шарен свят!
  • #35
    1 rate up comment 1 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 13 години )
    есента май ще излиза нов модел техен,но зависи от състояниетож на заводите им или от доставките.CRV се прави в Британско,все пак