IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скоро ще започне серийното производство на Audi Q3

Вече е известно, че Audi ще започне серийно производство на кросоувъра Q3 малко по-късно през тази година.

Скоро ще започне серийното производство на Audi Q3
Знае се и това, че автомобилът ще има световната си премиера на автомобилния салон в Шанхай през следващия месец. Производството ще става в завода Марторел на Seat, където вече обучават работниците за сглобяване на новия модел.
 
От групата Volkswagen съобщават, че производството на Audi Q3 ще позволи откриването на нови 700 работни места в завода в околностите на Барселона. Общо около 1200 души са преминали или преминават сега през квалификационни курсове и обучение.
 
От Volkswagen ще инвестират около 300 милиона евро в завода Марторел, където се планира да бъдат сглобявани по 100 000 броя от новия Q3 на година.
 
 
От Audi все още пазят в тайна дизайна на Q3, но очакванията са това да бъде умалена версия на Audi Q5, с някои елементи от концепцията Steppenwolf (на снимката). Очакваме предната част да бъде доминирана от голяма радиаторна решетка и стилни фарове с LED технология.
 
Сред двигателите на Q3 ще видим 2.0 TSI, който вече се монтира на модел 2011 на Volkswagen Tiguan, както и популярния 2.0 TDI.
0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    fan ( преди 13 години )
    Тия от Ауди , колко глупост ще създадат още само и само да се опитват да подражават на БМВ!
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    2112331 ( преди 13 години )
    не не не бате прелича на огромна изнасилена костенурка... иначе отпред ще е много готина
  • #2
    17 rate up comment 2 rate down comment
    ! ( преди 13 години )
    Очакваме предната част да бъде доминирана от голяма радиаторна решетка и стилни фарове с LED технология - наистина изненадващо!
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Ипо ( преди 13 години )
    Аутомедиа, ама моля ви се, какви глупости пишете!!!Как така ще използват елементи от Stepenwolf, като това е концепция от 2000 година. ето и доказателството - http://***.audiworld.com/news/00/steppenwolf/content.shtmlВие на ред ли сте - да използват елементи от прототип от преди 11 години. Хайде малко по сериозно!!!