IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скоро ще започне серийното производство на Audi Q3

Вече е известно, че Audi ще започне серийно производство на кросоувъра Q3 малко по-късно през тази година.

Скоро ще започне серийното производство на Audi Q3
Знае се и това, че автомобилът ще има световната си премиера на автомобилния салон в Шанхай през следващия месец. Производството ще става в завода Марторел на Seat, където вече обучават работниците за сглобяване на новия модел.
 
От групата Volkswagen съобщават, че производството на Audi Q3 ще позволи откриването на нови 700 работни места в завода в околностите на Барселона. Общо около 1200 души са преминали или преминават сега през квалификационни курсове и обучение.
 
От Volkswagen ще инвестират около 300 милиона евро в завода Марторел, където се планира да бъдат сглобявани по 100 000 броя от новия Q3 на година.
 
 
От Audi все още пазят в тайна дизайна на Q3, но очакванията са това да бъде умалена версия на Audi Q5, с някои елементи от концепцията Steppenwolf (на снимката). Очакваме предната част да бъде доминирана от голяма радиаторна решетка и стилни фарове с LED технология.
 
Сред двигателите на Q3 ще видим 2.0 TSI, който вече се монтира на модел 2011 на Volkswagen Tiguan, както и популярния 2.0 TDI.
0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    someone ( преди 13 години )
    Искам да вметна, че тая снимка е на концепт от 90-те години. Модните специалисти да не припадат! :D
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не мога за разбера феновете на БМВ къде се бутат да коментират ФВ, не виждат ли, че само с моделния ред на АУДИ, ФГ бие БМВ отвсякъде, а като прибавим супер моделите на Ламборджини, Бентли, Порше, за Бугати Вейрон няма да говорим, щото той е върха на автомобилостроенето и кво стана, къде отиде БМВ, позиционира се малко пред Шкода и Сеат. ФВ е на върха на пирамидата и най-малко БМВ може да го измести. Те даже нямат и спортен модел като АУДИ R8 например, така че си трайте със смешните БМВ-та.
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Абе мозъци, не виждате ли, че това на снимката е концепт измислен преди 11 години? Много ясно, че ще го пипнат преди да го пуснат серийно, въпреки, че на мен и това на снимката ми харесва. Не изглежда много съвременно и модерно, но е доста интересно.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    helm ( преди 13 години )
    Ако до сега правеха д/г хубави модели с малка разлика помежду си.. то тоя път направо сгафиха.Не трябваше да се показва тази снимка, пълна гавра е !
  • #10
    6 rate up comment 1 rate down comment
    az be ( преди 13 години )
    до let33 Ако това да си спечелил F1 , DTM,WTCC ,24 часа на Нюрборгринг и още състезания е нищо по-добре се ГРЪМНИ!
  • #9
    2 rate up comment 6 rate down comment
    MAKELELE ( преди 13 години )
    DO Let33 BRVO BRATLE HUBAVO GI NASRA TIA *** OT BMW XA XA ISKAM SAMO NESHTO DA DOPALNIQ NQMA MARKA NA VW KOQTO DA NE RAZPERDOSHINI SKAPANITE I IZNEMOSHTQLI BMW-TA MAKA MAKA MAKA
  • #8
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Първоначално си помислих че това е новия VW Костенурка, но май е просто поредния трактор на вагините ;)
  • #7
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    ТУЧЛЕ! ТОВА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА КАТО ТРАКТОР... ПРОСТО АУДИ...
  • #6
    6 rate up comment 7 rate down comment
    let33 ( преди 13 години )
    аве смешни това че бмв ви е любимата марка не значи че всички подръжават на нея аз не съм видял и 1 бмв което прилича на това ауди да различно е но лично мен ме кефи бмв била най-спортната марка ква спортна марка без нито 1 титла от съзтезание
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    vel_co ( преди 13 години )
    Защо се чудиш,нали затова концептите са дългосрочни. Това,не само елементи,ами почти цялото е взаимствано от Steppenwolf. С колко години VW W12(или там както беше)изпревари съвременното R8;Avus - TDI-то за ЛьоМан и концепта "купе"-"куатрото",което даже още не е излязло в серия? Създават хората добро решение и чакат да му дойде времето. Е,понякога протакат,ама...