IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Америка са най-доволни от Hyundai

За втора поредна година.

В Америка са най-доволни от Hyundai

Продажбите на Hyundai вървят нагоре, като с всяка изминала година, корейците печелят нови клиенти. Последното проучване на американската организация Brand Keys показва, че освен да печелят клиенти, корейците умеят и да ги задържат.


Според статистиката на Brand Keys, Hyundai е марката с най-лоялните клиенти в категория "Автомобили". Американците публикуват статистика в 79 категории, в които участват 528 различни марки.

"Хюндай отговаря най-добре на очакванията на клиентите и отново, за втора поредна година има най-високо ниво на лоялност на клиентите, в автомобилната категория", заяви основателят на Brand Keys - Robert Passikoff.

В класацията на Brand Keys, на второ място са Ford, следвани от Honda и Nissan на трето място, Mercedes и BMW на четвърто, Kia и GM на пето, Subaru на шесто, Jeep и Toyota на седмо, Mazda и Mitsubishi на осмо, Volkswagen на девето, Chrysler на десето, Audi, Chevrolet и Volvo на единайсто, и Saab на дванайсто място.

 

0 от 500
  • #42
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Mercedes и BMW са след Хюндай.Но те са друго тесто.Смешни са селяните от Ауди,че напълно са загубили връзка с реалността и се вземат на сериозно.Е,видяха се колко струват.Обикновения човек не го интересува дали някое ауди вдига 200 на лед,за което ще се бръкне с над 100 хил. евро.Интересува го да не виси по сервизите и да не му струва колкото къщата.И Хюндай са добри в това.
  • #41
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Немските коли не са лоши, това че в България само *** ги карат е друг въпрос. Но тук и френските, японските и корейските също ги карат ***. Всички БГ шофьори са големи *** - мислят се цза шумахер, не спират на пешеходна пътека, не спазват ограниченията. Бълхарска работа.
  • #40
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Аз аплодирам Хюндай за това,че наказват германците.Дори ги унижават.Заслужават си го,не ги съжалявам.Пожелавам им още много бой да ядат.Крайно време е някой да им покаже,че не са толкова велики на колкото се правят.
  • #39
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    *** си ти провансал скапан! "Mercedes и BMW на четвърто, Kia и GM на пето" Виждаш ли БМВ и Мерцедес са над Kia, GM, както и Субару, Тойота, Мазда и Митсубиши. А френските *** в САЩ са забранени, защото там са се уверили в некачеството им.
  • #38
    5 rate up comment 4 rate down comment
    @ ( преди 13 години )
    ***,я прочети статията и виж къде е мястото на немските автомобили,на дъното.Ако не знаеш,ние от този форум не сме писали статята,*** селянин!Американците не са доволни от вагените и аудитата,май загряваш бавно,магал невеж!И тъпчо,простолюдието в БГ масово кара дърти немски ***,защото се обезценяват най-бързо.Не по друга причин.В Америка само един модел на Хюндай се продава колкото sa всичките продажби на VW там.
  • #37
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Хубаво, голяма част от каращите BMW-та са селски гъзета, обаче това не означава да си затваряте очите и да ги плюете. Като коли са на много добро ниво. Корейските също са хубави, обаче още не са ги стигнали. Нима вие предпочитате френски *** пред немска кола?!
  • #36
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    В този форум май е много модно да се плюе по немските автомобили. Зящото хората тук са голтаци, които карат коли като за бакшиши. Тук сред простолюдието на мода са Дачия и Хюндай. Къде ти Хонда, къде ти BMW.
  • #35
    13 rate up comment 5 rate down comment
    >;-) ( преди 13 години )
    Бай Пън, хамериканците не са комплексари като нас и не гледат да се нашият с някоя 20+ годишна "маркова" кошница само и само да е "премиум". Хората са доста практични и им дреме на телевизора дали е хюндай, тойота или др стига да им върши работа за сносни пари. Даже в Германия хора с доста по-големи доходи от средните за БГ не карат БМВ и Мерцедес просто защото това не са коли за средната класа. Тук някой като се метнат на някое старо БМВ и вече си мислят, че автоматично са си вдигнали стадарта.
  • #34
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Бай Пън ( преди 13 години )
    То толкова им е и акъла на хамериканците - същите по манталитет са като братушките едно време... Дай им да се пъчат с москвета,лади и зазове - същото като хюндая днес!
  • #33
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до хахахаха ( преди 13 години )
    Вярно е,че умираш,... ама от безсилна завист!Много ми в гот,че го духаш,селски ***!