IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Америка са най-доволни от Hyundai

За втора поредна година.

В Америка са най-доволни от Hyundai

Продажбите на Hyundai вървят нагоре, като с всяка изминала година, корейците печелят нови клиенти. Последното проучване на американската организация Brand Keys показва, че освен да печелят клиенти, корейците умеят и да ги задържат.


Според статистиката на Brand Keys, Hyundai е марката с най-лоялните клиенти в категория "Автомобили". Американците публикуват статистика в 79 категории, в които участват 528 различни марки.

"Хюндай отговаря най-добре на очакванията на клиентите и отново, за втора поредна година има най-високо ниво на лоялност на клиентите, в автомобилната категория", заяви основателят на Brand Keys - Robert Passikoff.

В класацията на Brand Keys, на второ място са Ford, следвани от Honda и Nissan на трето място, Mercedes и BMW на четвърто, Kia и GM на пето, Subaru на шесто, Jeep и Toyota на седмо, Mazda и Mitsubishi на осмо, Volkswagen на девето, Chrysler на десето, Audi, Chevrolet и Volvo на единайсто, и Saab на дванайсто място.

 

0 от 500
  • #22
    11 rate up comment 6 rate down comment
    до хахахахаха ( преди 13 години )
    ***,ами те тези с немските коли изглеждат велики само в собствените си очи.Никой не им завижда.Така е,това е признак на неврастения,но 80% от каращите втора ръка немски кочини в БГ са с психични отклонения.
  • #21
    8 rate up comment 10 rate down comment
    ИИ ( преди 13 години )
    Аууу статийката кърти. В САЩ американците не броят Хюндай за кола, мога да дам 10 линка със мнения на Американци. В САЩ Хюндай карат само безработни и социално слаби. С цени от 9000$ в САЩ и 1000$ ти броят от Хюндай на ръка при покупка на нов автомобил в САЩ. Плюс опция за изкупуване обратно и безлихвен лизинг. Какви очаквания да има бедния човек като си купува кола без пари? Върши работа, доволен е, няма екстри, няма глезотии но за парите е идеална. Ето това е истината.
  • #20
    4 rate up comment 4 rate down comment
    N-trance ( преди 13 години )
    Бинго!Както се очакваше,казанлъшкия ром с пъпките е.Много е ***,винаги се издава.Добре беше да изясним,че е той.***,разбирам,че издивяваш от завист,но това са фактите.Фен си на марка-менте.В Америка не ги бръснат за слива Ауди. Ти пък го погледни от добрата му страна.И без друго са такъв скъсан ***,че може да си позволиш ауди само когато е вече за скрап.
  • #19
    7 rate up comment 7 rate down comment
    хахахахахах ( преди 13 години )
    Като се кефите на хюндай купувайте бе. Вземете си по един хюндай и се смейте на тези с немските коли колко са зле....представям си гордия подлед на някой в хюндай като на бакшишите и как гледа отвисоко "смотаните" с бмв и мерц пред парламента.хахахахаахах
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    КОЙ Е МИРИЗМАТА??? ( преди 13 години )
    КОЙ Е ТОЯ МИРИЗМАТА И КОЙ Е ТОЯ ***, КОЙТО ПИШЕ САМО ЗА НЕГО???ПОЗНАВАТ ЛИ СЕ??? ИЛИ СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ?
  • #17
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Миризма ездва ли *** дето са та *** в казанлък посещават този сайт ха ха хаааа. Тва че като са те насилвали *** са ти пикали и в устата и ти се е сторило че вкуса е на газ, не означава че нещо много се кефят на това че Американците харесвали Хюнтдай. *** в Казанлък и им покажи статията ха ха , май предното *** насилване ти е харесало, ако не се погнусят от насрания ти *** може и да намажеш още едно сексуално *** преживяване.
  • #16
    11 rate up comment 5 rate down comment
    N-trance ( преди 13 години )
    Казанлъшкия *** газ пикае в момента!Вдигнал е 200 кръвно,че HYUNDAI за втора година са НОМЕР ЕДНО,а Ауди са НА ДЪНОТО.Ще пия тази вечер за това!!!ЯКОООО!!!
  • #15
    11 rate up comment 5 rate down comment
    до Aero ( преди 13 години )
    *** невеж,аз няма никой да уча.Открил съм за себе си къде е истината.Не е в немските коли.По-далече от тях,по-малко неприятности.А като гледам и 300 млн. Америка е на моето мнение.
  • #14
    12 rate up comment 6 rate down comment
    $$ ( преди 13 години )
    Ле ле,пичове,какво става с "премиум" марката Ауди!Те съвсем я закъсаха.Вече не става дума за челните места,или средата,а поне да се отлепят от дъното.Баси и тоягите!Готина новина.Изкефи ме!!!
  • #13
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Aero ( преди 13 години )
    ***, карай си нужника и не учи другите кое е по- хубаво, лигльо!