IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Honda Accord

Показаха я официално в Женева.

Обновената Honda Accord

На автомобилното изложение в Женева, японската марка Honda представи модернизирания Accord 2011. Автомобилът се е сдобил с обновен дизайн, оптимизирани двигатели, подобрено окачване и нови полезни екстри.

Отвън Accord 2011 се отличава с нови челни светлини, нова радиаторна решетка и нова броня, които не променят основно облика на модела, а просто го правят по-модерно изглеждащ. Отзад нещата са сходни - виждаме обновени стопове и нова броня.

В салона промените са дори по-малко, но резултатът според Honda е осезаем. Там са налични нови материи, задните стъкла са вече по-дебели и са добавени нови шумоизолационни материали, които правят Accord по-комфортен от всякога, твърдят японците.

Модернизацията на двигателите на Honda Accord е основно на еко тематика. Инженерите са успели да свалят вредните СО2 емисии на 2.2-литровата i-DTEC модификация с 9 гр/км при версията с механична трансмисия и с 11 гр/км при версията с автоматична скоростна кутия. Сходен е и резултатът при бензиновия модел с 2.0-литров i-VTEC двигател.

Промени има по шасито на обновения модел. Окачването е разработено така, че да дава по-голяма стабилност при висока скорост, но в същото време предлага по-добър комфорт, дори при движение по черни пътища, гласи информацията.

Модернизираният Accord може да се похвали още с адаптивни светлини и автоматични дълги светлини.

Продажбите на Accord 2011 в Европа стартират през месец април.



 

0 от 500
  • #68
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ензо от яапонските коли според сатистиката Мицубиши е колата с наи много проблеми и на американският пазар почти не вървят защото са извесни като коли с най много проблеми
  • #67
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Enzo ( преди 13 години )
    Ех, Triforce, искам искам и още как. Ама всички тия дето се надпреварват да хвалят японските коли и ни псуват тука, нещо мълчат и никви се не обаждат на обявата ми. Пък съм я пуснал с 30% дискаунт, само за шест месеца. Айде народе, супер далавера, чисто ново Мицубиши, дизелче за 30 бона. Яката работа! На 10 хил.км. само... А от другата страна му отвръщаше само тишината.
  • #66
    1 rate up comment 1 rate down comment
    triforce ( преди 13 години )
    Завист ли усещам? Или си ***? :)
  • #65
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Трифорс дано родителите ти да са живи и здрави, че да те надживеят *** грозен!!!
  • #64
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Продавай я! Знам, че не искаш, ама не си струва! Намери някой балък да ти даде повече пари и си купих нещо, което си струва! Малко е трудно да те насоча, понеже вече няма кола, която не се чупи, разваля, прави проблеми. Пробвай с друга марка. Аз в момента бих се качил на Ауди. От 5 години насам правят корави автомобили. Вземаш нещо 2006-2007 и забравяш :)
  • #63
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Enzo, направо не знам какво да ти кажа. Откакто брат ми оправи Королата в Бургас (там с връзки, колеги от университета и т.н.) и то за под 300 лева, колицата си работи. Какъв е извода - има сервизи, дето могат, ама ... Че така. Колата гори 6/7 в града и май за момента няма проблеми, освен, че вътре пластмасите дрънчат като за световно. Но това, което чета от теб е буквално два пъти по-лошо, а ти буквално си дал 6000 лева отгоре. Прав си - няма да мразим всичко японско, само повечето...
  • #62
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Enzo ( преди 13 години )
    Така е, Flash, но и ти трябва да признаеш, че сухите цифри от този тест, започват реално нещо да ти говорят, когато прочетеш няколко мнения на няколко човека, като мен. До тогава, си с усещането, че става въпрос за някакви оценки на едни там автомобилни, в повечето случаи, журналисти, които реално нищо не ти говорят, защото не разполагаш с критериите, по които те са дали такива оценки. Или иначе казано, не разполагаш с базата им за сравнение.
  • #61
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Flash ( преди 13 години )
    Жалко, че така се е случило с избора ти. На Лансър не съм се качвал, карал съм Аутлендър. Преди, обаче, да хвърлиш толкова пари за кола е добре да четеш ревюта. Ето едно:http://***.whatcar.com/car-reviews/mitsubishi/lancer-hatchback/summary/25788-5Дават 2 от 5 звезди на Лансъра. Определено нисък резултат. Доста от проблемите са ги описали хората. Особено този с шума и халтавото управление.
  • #60
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Enzo ( преди 13 години )
    Има великолепно произведени коли, разбира се. Просто японските очевидно не са сред тях. Карам кола откакто навърших пълнолетие и няма да спра, защото веднъж съм направил грешен избор. Така че приятелю, не сам недоволен от колите, а от точно определени коли. Различно е. Много съжалявам, че не оценявате факта, че споделям с вас опита си. Ако имаше кой да сподели с мен своя честно, нямаше сега да се чудя какво да я правя тая бънгия.
  • #59
    0 rate up comment 1 rate down comment
    ...... ( преди 13 години )
    като си недоволен от колите ходи пеша ... кой те бие да си купуваш кола ? тоя зле оня зле ми произведи си сам една количка и си я карай. Всички плюете а сигурно не сте направили 1 картонена кутия с собствени ръце през живота си