IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обявиха финалистите за „Световен автомобил на 2011”

Организаторите на конкурса „Световен автомобил на годината” (World Car of the Year), обявиха финалистите.

Обявиха финалистите за „Световен автомобил на 2011”
Известни са крайните претенденти в четири категории – „Автомобил на годината”, „Спортен автомобил на годината”, „Зелен автомобил на годината” и „Най-красив автомобил на годината”.
 
 
За „Световен автомобил на годината” ще се състезават Audi A8, BMW 5-Series и електромобила Nissan Leaf.
 
В категорията „Спортен автомобил на годината” остават да се състезават Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Turbo и Mercedes-Benz SLS AMG.
 
При най-екологичните автомобили на годината, финалисти са дизеловият BMW 320d EffecientDynamics и два електромобила - Nissan Leaf и Chevrolet Volt. Да напомним, че Leaf е „Автомобил на годината” в Европа, а Volt е „Автомобил на годината” в Северна Америка.
 
В дизайнерския конкурс за „Най-красив автомобил на 2011” ще се борят Ferrari 458 Italia, Aston Martin Rapide и Alfa Romeo Giulietta.
 
Победителите в четирите категории на конкурса за „Световен автомобил на годината” ще бъдат обявени на 21 април по време на автомобилния салон в Ню Йорк.
 
Да напомним, че преди година „Световен автомобил на годината „ стана VW Polo, като изпревари Toyota Prius и Mercedes-Benz E-Class. „Спортен автомобил на 2010” беше купето Audi R8 V10, при „зелените” през 2010 победи серията Volkswagn BlueMotion, а за автомобил с най-добър дизайн беше признат Chevrolet Camaro.
 
0 от 500
  • #50
    0 rate up comment 0 rate down comment
    zz topa ( преди 13 години )
    N1 NISAN Leaf
  • #49
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    И защо?
  • #48
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Този Трифорс ще си изяде боя някъде...
  • #47
    6 rate up comment 3 rate down comment
    triforce ( преди 13 години )
    Аз снимките ги имам от Сряда. Класиката ми ги прати на пощата. Луд фен е :) Много яки снимки. Аз не бих се престрашил така с табелката да се снимам и хората да ме зяпат странно.Класика - вярно ли е, че се дават толкова пари за табелка за такси? Това не може да бъде! Написал си 110 хиляди евро. Сигурен ли си в цифрите? Това са страшно много пари! Да не са 11 хиляди? Така по ще ми се вярва. Ами нормално е французите да си карат френското. В Германия се карат немски. А тука е за луноходи!!!
  • #46
    5 rate up comment 1 rate down comment
    BGRS ( преди 13 години )
    Абе те ми забравиха ника вече, а ти им припомни ;) Как се сети да се снимаш с тая табелка в Париж? Жив и здрав!
  • #45
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Казанлъшкия ( преди 13 години )
    О, бате, ти се появи :) Как е в Париж?
  • #44
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Triforce може и да е бял, но е глепав и *** селянинq
  • #43
    7 rate up comment 1 rate down comment
    klasika ( преди 13 години )
    Тук се кара по- зле и от София, анархия и никой не прави път на никой, НО...НО с тая разлика, че тука няма мутри в колите и ако стане катастрофа хората любезно стигат до споразумение или пък седят мирно в колите си и изчакват полиция. Полиция не се вижда, но ако се развикаш силно или си пиян на обяд- веднага ще изникнат. Такситата не са жълти, а за да се запишеш за такси се чака 15 години- за безплатно.110 000 euro струва табелката за такси, ако не ти се чака и банките ти дават ако нямаш. Всеки си кара кой каквото има и какъвто цвят иска за такси.Колкото аз съм ***,толкова BGRS и Trifors - са ***, знам защото съм ги виждал. Бели, хубави, спретнати момчета които сме усмихнати и желаем на всички само доброто.До скоро писане, пожелавам здраве,щастие, парички и да си пишеме и виждаме само за добро.
  • #42
    6 rate up comment 0 rate down comment
    klasika ( преди 13 години )
    Тузарските джипове и автомобили ги карат само от арабите. Арабите два лева да имат, държат да се изфукат, но това си е тяхна грижа...Французите карат по - обикновени коли и джипове среден клас. Френските полицаи спират само тузарските коли и джипове, значи само арабите. В Париж са всички националности от цял свят, евреи, роми, румънци, ***, араби, сърби, китайци и всичко каквото се сетите...
  • #41
    5 rate up comment 0 rate down comment
    klasika ( преди 13 години )
    В Париж се карат всички френски коли, без изключение, включително и Дачия.На второ място се карат всички фияти, като малкото фиатче 500 буквално е заляло Париж - а представяте ли си в Италия какво е...