IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Sonata – международна кола на годината

Престижното отличие бе връчено в Детройт.

Hyundai Sonata – международна кола на годината

Моделът Sonata на корейския автомобилостроител Hyundai бе отличен с престижната награда Международна кола на годината, която се присъжда на базата на емоционалната връзка между автомобил и потребители и на това до каква степен производителите са постигнали предварително заявените от тях цели.


Анкетата "Международна кола на годината" (ICOTY) се провежда всяка година от 1997-а насам.

Победителите биват определени от журналисти от медии като Kelley Blue Book, Consumer Guide Automotive, Yahoo! Autos, Auto Week, MSN Autos, Cars.com и други, чиито гласове впоследствие се обработват от световноизвестната фирма за маркетингова информация J. D. Power and Associates.

По традиция наградата бе връчена в рамките на едно от най-престижните автомобилни изложения в света NAIAS-2011, което се провежда в момента в Детройт.

Преди Hyundai Sonata с престижното отличие бяха удостоени автомобили като Ford Taurus (2010), Nissan GT-R (2009), Honda Accord (2008), Lexus LS 460 (2007), Dodge Charger (2006) и други.




Новият Hyundai Sonata излезе на корейския пазар през септември 2009-а, а в Америка продажбите започнаха в началото на миналата година.

Очаква се осъвременена версия на автомобила да се появи в европейските шоуруми това лято под наименованието Hyundai i40.

 

0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 4 rate down comment
    7 ( преди 13 години )
    Толкова са доволни потребителите, че не могат да сварят да ги псуват. J. D. Power да четат това преди да дават странни награди: http://***.consumeraffairs.com/automotive/hyundai_misc.html
  • #8
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Миризма не съм Казанлъшкия ром дето те е насилвл *** и орално в 80-ка в Казанлък. Аз съм Бургазлията дето те гонеше от Бургас до Айтос докато бягаше наакан в рев и сополи. Ето ти линка да ти го припомня, че да се сетиш: http://***.automedia.bg/read/9523.html
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Днес има празник в Казанлък!
  • #6
    10 rate up comment 8 rate down comment
    ІІІ ( преди 13 години )
    Казанлъшкото ромче газ пикае..:))) голям кеф!300 млн. пазар е оценил Hyundai за номер едно,а не Audi...:))) Те дори в петицата не влязаха,***!
  • #5
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    "Гласове впоследствие се обработват от световноизвестната фирма за маркетингова информация J. D. Power and Associates" И как се обработват?Наградата се давала на базата на емоционалната връзка между автомобил и потребители ха ха пародия.Оценката се давала от гласували в Иаху, Карс ком и др. дали от всички шоуруми по-света на Хюндай под заповед не са гласували в интернет? Смешна марка,смешни награди. Софийските бакшиши дали са гласували? Като не можеш да спечелиш истински приз се кичиш с грънци.
  • #4
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Та ( преди 13 години )
    Присмял се хърбел на щърбел.Тия явно още не са разбрали, че най-хубавата кола е........ служебната кола
  • #3
    3 rate up comment 12 rate down comment
    АВДИ ( преди 13 години )
    Защото е близко до акъла да се сетиш !!!!!!
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    !!! ( преди 13 години )
    В "Борово" има една,много е красива!
  • #1
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Защо ли не наградиха А4,Passat или 3-та серия?Въпросът е риторичен.