IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Sonata – международна кола на годината

Престижното отличие бе връчено в Детройт.

Hyundai Sonata – международна кола на годината

Моделът Sonata на корейския автомобилостроител Hyundai бе отличен с престижната награда Международна кола на годината, която се присъжда на базата на емоционалната връзка между автомобил и потребители и на това до каква степен производителите са постигнали предварително заявените от тях цели.


Анкетата "Международна кола на годината" (ICOTY) се провежда всяка година от 1997-а насам.

Победителите биват определени от журналисти от медии като Kelley Blue Book, Consumer Guide Automotive, Yahoo! Autos, Auto Week, MSN Autos, Cars.com и други, чиито гласове впоследствие се обработват от световноизвестната фирма за маркетингова информация J. D. Power and Associates.

По традиция наградата бе връчена в рамките на едно от най-престижните автомобилни изложения в света NAIAS-2011, което се провежда в момента в Детройт.

Преди Hyundai Sonata с престижното отличие бяха удостоени автомобили като Ford Taurus (2010), Nissan GT-R (2009), Honda Accord (2008), Lexus LS 460 (2007), Dodge Charger (2006) и други.




Новият Hyundai Sonata излезе на корейския пазар през септември 2009-а, а в Америка продажбите започнаха в началото на миналата година.

Очаква се осъвременена версия на автомобила да се появи в европейските шоуруми това лято под наименованието Hyundai i40.

 

0 от 500
  • #19
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Да бе те и Бентли не жънат успехи по пистите и к'во от това? Не струват, така ли?
  • #18
    4 rate up comment 3 rate down comment
    точно така ( преди 13 години )
    Е,те VW от 20 години идват в Щатите..:))) нали разните му Джети се били продавали и Пасати,смяяяях,..:))) Всичките им продажби за 2010 са колкото продажбите на тази Соната.Математиката е безкомпромисна,SORRY!
  • #17
    11 rate up comment 4 rate down comment
    НАЛИ ТАКА? ( преди 13 години )
    Хюндай е н1 в спорта печели де що състезание има,Хюндай е престижна марка и всеки богат се цели да я закупи,Хюндай е кола с традиции и богато минало. Затова хюндай е номер 1.
  • #16
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Предлагам да се... ( преди 13 години )
    забранят анонимните коментари. То и регистрираните потребители пак са анонимни, *** поне да е ясно кой-пъпчив анонимен хлапак кого псува. Не че ме интересува много, но сега няма никаъв ред, анононимен казва на анонимен, миризми не знам си какво Казанлък и прочее. Да има потребителски профили, и който има да си чати с друг да може да му види Скайпа, а не да занимава всички ни.
  • #15
    7 rate up comment 4 rate down comment
    до До Анонимните ( преди 13 години )
    Американците много скоро ще си променят мнението за най-долнокачествена кола! Внимание задават се ФВ!
  • #14
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до Анонимните ( преди 13 години )
    Интересно как се връзва това мнение на хамериканците с продажбите на Хюндай в САЩ? В Корея дали ги боли за мнението на плюещите по марката след като имат ръст в продажбите - май не ;)
  • #13
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    мдааа втория линк е много показателен, как гледат американците на марката хюндай. най-ниско качество марка. и след такива изказвания хюндай да печелят награда на базата на емоционалната връзка между автомобил и потребители ! Може би са имали предвид отрицателната емоция. Това да не са наградите "автомобилни малинки" ? Няма логика, марка символ на евтин *** в цял свят, да печели приз, който е спечелен предходната година от Нисан ГТР. Там определено ще има емоция между автомобил и собственик.
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    до Анонимния ( преди 13 години )
    Много са недоволни верно:"Hyundai Sonata поставя рекорд по продажби в САЩ"http://testdrive.bg/news/read2132.html
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    http://***.motorsm.com/complaints/HYUNDAI/default.asp
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Дааа доволни са ташааак ето още. Навсякъде само оплаквания и вижте констатациите в САЩ, хората направо се подиграват с Хюндай , които се сранявали с Хонда, следва бурен смях и констатациите са че това е все едно да сравняваш Лексус с ТАТА Нано. четете :http://forums.motortrend.com/70/8482645/the-general-forum/2012-hyundai-azera-interior/page2.html