IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Няма да има (ще има) Audi SQ5

През пролетта на миналата година от Инголщад бяха заявили, че ще правят „горещи” версии на SUV модела Q5 – SQ5 и RSQ5.

Няма да има (ще има) Audi SQ5
След това през октомври обаче се отказаха и заявиха, че такива версии засега не се планират. Тогава директно не се отрекоха от SQ5, но беше твърдо заявено, че няма са се прави RSQ5, както и RSQ7.
 
 
Тогава шефът по развойната дейност на Audi, Щефан Райл заяви, че „модели RS ще се правят само в изключителни случаи, за да покажат максималните възможности на марката при даден модел, което не винаги е възможно или приемливо със SUV автомобили”.
 
 
Сега обаче, в началото на 2011, идват нови информации по този въпрос, които може да внесат нова промяна. Според американското списание Car and Driver, от Audi са регистрирали обозначенията SQ5 и RSQ5.
 
Разбира се, това все още не означава, че двата модела ще бъдат факт. Това може да е предпазно действие срещу въздесъщите китайци, например.
 
 
Но може и да значи, че поне версия  SQ5 ще се разработва. Ако я има, тя ще бъде с компресорен двигател V6 с мощност 333 коня и максимален въртящ момент 440 Nm.
 
Говори се, че дизайнът би могъл да вземе доста от стила на концепцията Q5 Custom Concept или от версията направена от ABT (на снимките).  
 
 
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Смехурко ( преди 13 години )
    До анонимния ***: Всъщност ти си противоречиш и като недо*бана женка не знаеш какво искаш да кажеш/напишеш!По твоята "логика" следва, че не знаейки какво пишат в Ауто билд би трябвало да твърдят, че А6 е далеч по-добра от новата 5 серия и Е-класата! В Ауто билд обаче пишат, че само Мерцедес засега изостава при моторите а А6 и 5-цата здраво са се захапали в битката, което впрочем щяло да се установява в следващите тестове!Това са фактите, драги!
  • #11
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Преди оплюха DSG-то на Ford,че реаботела грубо,а на VW изобщо не се усещала.Сега пак същите редактори пишат,че DSG на Polo певключвала нервно и като цяло никак не я препоръчвали.Каква стана тя,приказваме колкото да не заспим!Има и за TSI написаха истината.Харчат като за световно.То на всички е ясно какви *** са вагените,само заблудените *** са се подвеждали по мнението на Аутобилд.
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Най-добре ти намери 2 лв. да го прочетеш.И аз се смях на статията за Ауди!Пък за Голф и Поло има интересни неща,в лошия смисъл.Май като не им спонсорират списанието и редакторите си сменят мнението на 180 градуса.Говорете ми после,че германците били голяма работа.Голяма,колкото две по-малки,палячовци!
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До haiko ( преди 13 години )
    Явно си го чел този брой на Ауто билд, както дявола чете евангелието. По-вероятното обаче е само да си видял корицата на някоя витрина - то *** като теб обикновено нямат и 2лв за да си го купят - списанието...За коли - въобще да не говорим!!
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ingolstadt ( преди 13 години )
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Shit! ( преди 13 години )
    Xaxaxa, след като срещу BMW Audi не постигна кой знае какво, сега атакуват Mercedes - http://vbox7.com/play:8ac904a0Ебати утрепките са :D:D:D
  • #6
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Тамер ( преди 13 години )
    Ако не разбираш от коли просто не пиши селянин
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до NikeX ( преди 13 години )
    Как да му го кажеш в очите,след като пъпчивия ром се крие в *** махала на Казанлък!
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Haiko ( преди 13 години )
    В последния Autobild пише,че новото А6 може вече да се мери с 5-та серия и Е-класата.До сега модела А6 е бил пълен ***,според Autobild,де.
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    NikeX ( преди 13 години )
    Престанете да споменавате Казаналък и казанлъшко за щяло и нещяло. Ако имате нещо против някого говорете с неговоте име или направо му го кажете очи в очи, но май никой тука няма смелостта да го напрвави.