IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley каза ДА на Audi

Двете марки запретват ръкави за общ двигател.

Bentley каза ДА на Audi
Както скоро ви съобщихме - Bentley каза НЕ на дизелите, като ги определи като неподходящи за своите коли. За да се справи с все по-сериозните еко норми, марката ще заложи на ефективни бензинови двигатели с директно впръскване на горивото и по-малък обем.

Първият от тях ще бъде V8 с обем 4.0-литра и ще бъде съвместно разработен с Audi. Малкият за разбиранията на Bentley двигател ще изисква с около 40% по-малко гориво в сравнение със сегашния 6.0-литров W12 агрегат.

Новият двигател ще се интегрира в модели и на двете марки, а първият модел на Bentley, който ще получи този агрегат е Continental GT.

Все още няма информация за техническите характеристики или динамични показатели на модела, но все пак стана ясно, че при автомобилите с марка Bentley двигателят ще получи повече сила.
0 от 500
  • #14
    7 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 13 години )
    Какви прастмаси ти дрънкат в главата бе.И аз не харесвам ВАГ особенно...но за бога това е Бентли и ВАГ като и БМВ при своят Ролс, нямат особенно голям пръст в изработката им всичко при тези автомобили се прави на ръка...и материалите са възможно най-естественни!! качеството и на Бентли и на Ролс ни най-малко е пострадало от немската намеса дори напротив:) и двата концерна се стремят англиските марки да са възможно най-уникални и истински! така че те нямати нищо общо нито с аудита нито с бмвта а още по малко с хюндаи :))
  • #13
    18 rate up comment 2 rate down comment
    BB ( преди 13 години )
    Kolegi, vas dori Adriana Lima da vi Chaka v bentley-to I na neq shte I namerite kusri mi se struva...;)
  • #12
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Нещо се опита да кажеш ли!
  • #11
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Веско ( преди 13 години )
    Дизелите не били за техните коли хахахаха събудете се бе, а *** дето ги карат за вашите коли ли са ? :) Всъщност са точно за вашите, защото ако нямаше *** марката ви нямаше да съществува :)
  • #10
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Е ти какво искаш? Да сложат двигател от BMW ли? Много ясно, че двигателят ще е на VAG. Абе ти като пишеш нещо поне малко напъваш ли си мозъка да усмилиш това, което ще напишеш?
  • #9
    13 rate up comment 1 rate down comment
    autoaddict ( преди 13 години )
    Че досега 12-цилиндровият се монтираше и във ФВ, и в АУДИ, но с по-голяма мощност при Бентли. Виждал ли си щампите на производителя по двигателя? ;)
  • #8
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    sram i pozor! na Bentley da slagat dvigateli ot Audi! Garanciq 4e tova 6te dovede do spad na prodajbite!!!
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    BB ( преди 13 години )
    Po princip Bentley e marka za ulegnali i seriozni hora, dokazali se i uspeli(pone v civilizovaniq svqt), a ne za takiva deto cql jivot namirat kusuri...;)
  • #6
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Лошия ( преди 13 години )
    абе я си карай Астричката ,пълни си газовата бутилка и не плямпай каквото не ти е ясно
  • #5
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Гледам в клипа от вчера като отвориха едно от капачетата на Бентли-то,там където се търка езика на ключалката,вече е изтъркано.Мислено-недомислено!Да видиш в хюндай това ,как да е.Но в кола за 330 000 $,...извинявай!Зависи какво око гледа.Пуснете ме мен в Бентлито и на бас,че ще ми намеря толкова кусури,колкото поискам.Мислите ли,че няма пластмаса в салона и,че тя не се драска с нокът?Дори на прима виста се вижда,че задната страна на предните седалки изглежда доста евтино,нищо,че е Бентли.