IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Цар на пътя, гюле в морето (Ново видео)

Американец потопи Bugatti Veyron в крайпътна лагуна.

Цар на пътя, гюле в морето (Ново видео)

W16 двигател с 1001 к.с., максимална скорост от 407 км/ч, ускорение до 100 км/ч за 2.5 сек. и цена от около $1 444 000 правят Bugatti Veyron цар на пътя, освен в случаите когато наоколо има пеликан...

Именно прелитащ пеликан е виновен за потопеното Bugatti, поне според собственикът на колата (който впрочем пожелал да остане анонимен).

Според неговата версия, докато шофирал се загледал в ниско летящ пеликан, после изтървал мобилния си телефон (с който вероятно искал да го заснеме) и докато се опитвал да го вдигне завъртял неволно волана. Едната гума попаднала на мек, кален участък извън пътя и колата станала неуправляема. Така попаднал в крайпътната соленоводна лагуна...

Собственикът на колата се отървал с леки наранявания, уплах и разбито самочувствие. Куриозната ситуация се случила около малко градче в САЩ, Тексас, от където рядко преминават подобни коли.

Според очевидец и жител на градчето Santa Fe, това е най-интересното нещо, което някога се е случвало там. Около мястото на инцидента се събрал почти целия град.

Очевидци твърдят, че мощният W16 двигател работел като развален в продължение на 15 минути, след което блокирал.

 



С такава кола трудно може да останеш незабелязан. Ето какво се случва всъщност ;)

 
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ооо *** Тапанарков тва баща ти овчаря ли ти го каза? Въздушните филтри на СПОРТНИТЕ коли поемат изцяло въздуха от предната радиаторна решетка а от ниските въздухозаборници се охлаждат интерколерите ,тоест колата няма как да диша все едно да ти запуша устата и носа и *** да обяснява ,че през кожата можеш да дишаш 15мин. Освен това на място при 1000 оборота няма как да не глътне вода отзад.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 14 години )
    Само не разбирам защо го теглят, докато е на скорост или на ръчна спирачка!
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    AUDIFANATIC ( преди 14 години )
    Може и да е работил - въздушните филтри са високо (колата не е залята цялата) а компресията на двигател 1001 коня, едва ли ще отстъпи бързо на нахлулата през ауспуха вода - така, че и аз бих казал "Амън от разбирачи" ;)
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    ''Инамче ми звучи научна фантастика ,че двигателя е работил 15мин. от къде ли е вземал въздух ,за да работи?И от потопения ауспух ,водата моментално щеше да блокира двигателя'' Нямам думи какви разбирачи има тук :)))))))
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Виновна била птица ,която ниско прелитала и той докато бъркал да си вземе телефота го изстървал и се навел да го търси из краката си и не стига това ами и рязко завъртял волата!!! Тоя е ненормален! Ако беше изкочил човек,дете или някакво животно направо щеше вече да е в затвора тоя хубосник. Инамче ми звучи научна фантастика ,че двигателя е работил 15мин. от къде ли е вземал въздух ,за да работи?И от потопения ауспух ,водата моментално щеше да блокира двигателя.Нещо май някой си съчинява истории
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    хахахаха ( преди 14 години )
    жалкотолкова скъп автомобил трябваше освен да лети да може и да плува и да се гмуркасигурен съм,че американеца ще ги съди за този пропуск ще каже че в инструкциите не е пишели изрично, че колата не бива да се ползва за дърпане на водни ски и от бугати ще трябва да му подарят нов :)
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Limp ( преди 14 години )
    Ох... чак корема ми се сви. Тъжна гледка.