IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Цар на пътя, гюле в морето (Ново видео)

Американец потопи Bugatti Veyron в крайпътна лагуна.

Цар на пътя, гюле в морето (Ново видео)

W16 двигател с 1001 к.с., максимална скорост от 407 км/ч, ускорение до 100 км/ч за 2.5 сек. и цена от около $1 444 000 правят Bugatti Veyron цар на пътя, освен в случаите когато наоколо има пеликан...

Именно прелитащ пеликан е виновен за потопеното Bugatti, поне според собственикът на колата (който впрочем пожелал да остане анонимен).

Според неговата версия, докато шофирал се загледал в ниско летящ пеликан, после изтървал мобилния си телефон (с който вероятно искал да го заснеме) и докато се опитвал да го вдигне завъртял неволно волана. Едната гума попаднала на мек, кален участък извън пътя и колата станала неуправляема. Така попаднал в крайпътната соленоводна лагуна...

Собственикът на колата се отървал с леки наранявания, уплах и разбито самочувствие. Куриозната ситуация се случила около малко градче в САЩ, Тексас, от където рядко преминават подобни коли.

Според очевидец и жител на градчето Santa Fe, това е най-интересното нещо, което някога се е случвало там. Около мястото на инцидента се събрал почти целия град.

Очевидци твърдят, че мощният W16 двигател работел като развален в продължение на 15 минути, след което блокирал.

 



С такава кола трудно може да останеш незабелязан. Ето какво се случва всъщност ;)

 
0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Механик ( преди 14 години )
    То бива да си *** ама твоето е извън пътя. Първо ,вода в Ауспуха води до огромни проблеми за двигателя и те чака основен ремонт. За това и го вадят с дръпне назад, като предварително трансмисията се превключва на пета предавка,понеже няма да се превърти напред от водния клин в горивната камера на някой цилиндрите.Така съответното бутало ще се върне назад и ще изхвърли водата от цилиндъра . Итова са елементарни неща за един шофьор, учудвам се ,че си толкова бос. Поне запони съвета ми .
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    AUDIFANATIC ( преди 14 години )
    И специално до този, който ме нарече *** Тапанарков - приятел, искаш ли да си разменим данните и да се срещнем - обещавам, че в тила ти ще се появи отвор по-голям от устата ти...
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    AUDIFANATIC ( преди 14 години )
    Леле, как ме обиждат само разни "високоинтелигентни" най-вероятно перничани... ;( Ох и баща ми подбраха - разбчирам, като говорят за майка ми, ама аман от *** и баща ми "почнаха". Дайте да не спорим къде са му филтрите на Бугатито - едвали някой в тоя форум ги е виждал. Лично аз съм минавал със стар руски автомобил през доста дълбока река, и не угаснах - а камо ли бугатито - щом хората били там казват, че е работило, аз, или вие които не сме били, защо спорим!
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    hackman ( преди 14 години )
    Здравейте,преди време с Митсубиши L300 2.5 D с двигател 4D56 на два пъти засмуквах вода като на този клип е не пресичах река а си карах по наводнените от проливен дъжд варненски улици.Първият път двигателя го удави съпругата ми опитвайки се да премине внимателно през наводнена улица засмукал е вода на бавни обороти и веднага е угаснал.Обади ми се от средата на локвата в която беше заседнала с въпроса а сега какво? От тогава знам , ауспуха влезе ли под вода и край.
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Мейтрикс ( преди 14 години )
    Как няма да закъса, нали си ги знам нашите *** във Варна - минава с колата през локвата с 60-70 км. в час...виждал съм тоя цирк многократно. Естествено, че след такова малоумно преминаване през локвата двигателят моментално угасва и артисваш...ама нали сме с БМВ или Мерцедес
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ............. ( преди 14 години )
    Ти наводнение не си ли виждал? А коли блокирани в наводнени улици? Да не си расал на Луната? Или май, пак си пушил забранени опиати?
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Карабас ( преди 14 години )
    За да не ставаш смешен и другаде да ти дам един съвет. Когато колата е в такова положение като на снимката При наводняване на двигателя, двигателят се изключва, за да се предпази от хидравличен удар, и се освобождава трансмисията ,колкото е по-мощен мотора ,толкова по опасно . Това е, ако искаш тоя двигател да отцелее. Това го знае всеки средно интелигентен човек,който кара кола.
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    ха ха ще ти викам *** Тъпанарков да не обиждам заека,който очевидно е с доста повече мозък от теб. Щото ако тъпата ти глава ,някога дори веднъж бе попитала и най-окаяния башиш на пътя ,дали кола ако покрие предна радиаторна решетка и ауспух под вода може да работи щеше да ти се смеее като на ***. Повече от ясно е ,че изобщо нямаш и грам представа как работи двигателя и как се наводняват колекторни тръби. Просто няма кво да коментирам. Ти си очевидно *** и 100% без книжка.
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Викай ми зайо :))) ( преди 14 години )
    Точно на тази кола не е като останалите спортни :))) и по конкретно и трабант да сложиш кунеца да му е под вода няма да се наводни пробвай със спортната ти жигула :)))) и прочети малко за принципа на автомобила и за интеркулерите от къде смучат въздух хахахах много се забавлявам.
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    *** за да не влезе вода отзад трябва да подаваш яко газ! Ако минеш на 1000 оборота а както е описано по-горе как колата се е давела, тоест паднала е доста под 1000 оборота водата влиза и блокира клапаните. Ама то първо човек трябва да се е качвал на кола. То ако чакаш от баба си инфо как се задавя кола.. Така ,че по-добре си мълчи ! Не е нужно всички да знаем ,че си *** .