IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американка навъртя 2 млн. км с Hyundai само за 5 години (ВИДЕО)

Компанията подари на шофьорката златна рамка за номера

Американка навъртя 2 млн. км с Hyundai само за 5 години (ВИДЕО)

Служителката в спедиторска фирма Фара Хейнс е навъртяла 2 млн. км със своя седан Hyundai Elantra само за 5 години. Това съобщиха от американския офис на производителя, откъдето наградиха дамата и преработиха леко нейния автомобил.

Американка навъртя 2 млн. км с Hyundai само за 5 години (ВИДЕО)

Средно на година Хейнс изминава около 200 0000 мили (320 000 км), като нейният седан е с оригиналния си двигател и почти по нищо не се отличава от серийния модел. Всъщност, единствената доработка е тръбен каркас, който е поставен, за да защитава предната броня.

След като научили за постижението на дамата, от американското представителство на Hyundai са се свързали с нея и са и подарили златна рамка за регистрационния номер с надпис „1 Million Mile Club”. Освен това, от корейската компания са поставили нов километраж на Elantra-та, тъй като сегашният отчита само 999 999 мили.



През 2016 г. Toyota подари чисто нов пикап Tundra на Виктор Шепърд, жител на град Хаум. Мъжът също беше изминал над 1 млн. мили с автомобила си, но за по-голям срок от време. Пикапът-рекордьор беше изпратен в завода на Toyota в Сан Антонио, където трябваше да бъде разглобен и изучен детайлно.

Снимка и видео: Hyundai USA

Тагове: hyundai elantra
0 от 500
  • #11
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Фактически маслояд ( преди 5 години )
    Побъркан свят!Какви ли не глупости се правят в името на парите!А тук на нас ни се поднася една откровена лъжа!
  • #10
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Да оставим опашатата ЛЪЖА за изминатите километри!А някой сети ли се, че тези тръби/ролбари отпред са абсолютно НЕЗАКОННИ!Агенцията по безопасност на движението къде е?Това е опасно за пешеходците. Всяка нова кола е сертифицирана за това условие, а тази доработка прави нещата доста по-различни от тестовете. С тези тръби, колата няма да може да покрие елементарен тест за безопасност на пешеходците и няма да бъде пусната в продажби. В САЩ явно са доста толерантни към подобни простотии,като тази
  • #9
    28 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Много елементарна и пошла реклама на Хюндай.Тези километри могат да се навъртят, ако са 2-*** или повече човека, а не сама да ги е навъртяла. Теоретично е възможно сам човек да ги направи, но трябва 5 г. почти само в колата да живее и да е на път през цялото време 365 дена в годината без почивка, отписка, болничен, празник и т.н. Напълно невъзможно!Другото елементарно нещо е, че би трябвало да и подарят НОВ автомобил, а не някакъв златен номер, който е просто само реклама на Хюндай и нищо др.
  • #8
    10 rate up comment 14 rate down comment
    до Алексей ( преди 5 години )
    освен седалката е и бръмченето,тропането, скърцането, друсането като в магарешка талига,редовните ремонти по ходовата част и други подобни рено-хубавини!
  • #7
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Оризарето ... ( преди 5 години )
    за такова достижение трееше да подарят поне една хуйдай-фабрика а не "златна" рамка на номера!
  • #6
    27 rate up comment 2 rate down comment
    Алексей ( преди 5 години )
    В Спиди има няколко Дачии Логан MCV, които са с 1,6 бензинов атмосверен мотор и имат навъртяни по около 700 000 - 900 000 км. Единственото което е зле по тази кола след тези километри е шофьорската седалка, която не прилича на нищо. Такова разстояние за ежедневно каране се равнява на пътя, който е до и малко след Будапеща всеки ден.
  • #5
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Я ми кажете Вие колко от по-новите коли го могат това без сериозни ремонти ?
  • #4
    12 rate up comment 20 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Всъщност простата аритметика показва, че това са по 876 км и при 10 часа средната скорост е абсолютно постижимите 86 км, а в щатите е съвсем нормално да имаш по 12-14 часа работен ден. Така че е абсолютно възможно
  • #3
    54 rate up comment 3 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Простата аритметика показва, че това са по около 1000 км на ден. При средна скорост 100км/ч (много висока средна скорост) това са 10 часа шофиране.Това е всеки ден в продължение на 5 години без нито ден почивка.Сами си правете изводите дали е вярна информацията.
  • #2
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    по 320 хил за 5 г. е 1.6 милиона км...и чекам някой ватман да се похвали със същото :D може ли да сметнете по колко ще трябва да висиш закачен за кабеля ако си с тостер :)