IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американка навъртя 2 млн. км с Hyundai само за 5 години (ВИДЕО)

Компанията подари на шофьорката златна рамка за номера

Американка навъртя 2 млн. км с Hyundai само за 5 години (ВИДЕО)

Служителката в спедиторска фирма Фара Хейнс е навъртяла 2 млн. км със своя седан Hyundai Elantra само за 5 години. Това съобщиха от американския офис на производителя, откъдето наградиха дамата и преработиха леко нейния автомобил.

Американка навъртя 2 млн. км с Hyundai само за 5 години (ВИДЕО)

Средно на година Хейнс изминава около 200 0000 мили (320 000 км), като нейният седан е с оригиналния си двигател и почти по нищо не се отличава от серийния модел. Всъщност, единствената доработка е тръбен каркас, който е поставен, за да защитава предната броня.

След като научили за постижението на дамата, от американското представителство на Hyundai са се свързали с нея и са и подарили златна рамка за регистрационния номер с надпис „1 Million Mile Club”. Освен това, от корейската компания са поставили нов километраж на Elantra-та, тъй като сегашният отчита само 999 999 мили.



През 2016 г. Toyota подари чисто нов пикап Tundra на Виктор Шепърд, жител на град Хаум. Мъжът също беше изминал над 1 млн. мили с автомобила си, но за по-голям срок от време. Пикапът-рекордьор беше изпратен в завода на Toyota в Сан Антонио, където трябваше да бъде разглобен и изучен детайлно.

Снимка и видео: Hyundai USA

Тагове: hyundai elantra
0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    асен градинаря ( преди 10 месеца )
    ако има свидетели ? всичко е възможно както с мерцедесите от 123w от 1978 до 1988 г и други от 1990г , са издържали около тези 999999 километри от дизелови мотори , а не от бензинови варианти , най вече зависи от колко човека е карано
  • #20
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Бакшишников ( преди 5 години )
    Абе математицеМоа Хюндай напраи милион и двеста километра и още го карам из Софето.Абе палцудолници, знааате ли колко е това в Хамерика по тейните пътища. Се едно 3 милоне километре, а у миле морски да не сметам.Кога с кола до 10 године минете милион из Софеа без да сменяте двигатела,елате да ми са обадите.Они рашките да не са шашаве като вазе и купуват Хюндае и за Сибир.Я намерете у Бъгариа Елантра 2013...А тиа де са снимале у тубата не моат да сметат годинете са 6-с колко ви пиша!41
  • #19
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    25 мили/ч не е ли твърде малко?!
  • #18
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Мемфис ( преди 5 години )
    Нека някой,който знае да напише каква е реалната средна скорост по пътищата на САЩ!
  • #17
    3 rate up comment 2 rate down comment
    FenIX ( преди 5 години )
    Може но ако са я карали няколко човека на смени защото иначе наистина трябва да си живял в колата та всеки ден да правиш по 1100 км. Това са поне 10-11 часа на ден каране със 100км/ч
  • #16
    7 rate up comment 3 rate down comment
    едно БГ ( преди 5 години )
    Това е чиста реклама направена да разчувства некоя проста американка, която грам не разбира от коли и не би седнала да направи сметката на казаното във видеото.Пълна простотия. Да не говорим, че вместо да и дават "златна" рамка за номера трябваше да и дадат нова кола!Няма да коментирам тия ролбари ... за какво ги е сложила? Ще се блъска с някой на офроуд ли? Или в свободното си време е State Patrol и блъска престъпници, които преследва по магистралата(като State Patrol Police)
  • #15
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Абе на тея да не са им учителите от ВАГ, че така нагло лъжат?То бива, бива, ама направо се оляха с тази плоска лъжа. Да са феновете на ВАг щяха да повярват, ама феновете на Хюндай не вярвам да са чак толкова глупави и да повярват на това нещо. Всъщност никой нормален човек с поне малко мозък в главата няма как да го повярва.
  • #14
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това влиза на Горубляне на 80хил км. FULL
  • #13
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Фолк с японски ваген ( преди 5 години )
    Това да не са ВАГенски лакърдии? Тая дама няма ли почивни дни, не се ли разболява, не сменя ли масло/филтри/ролки/ремъци? Хептен за балъци ни взехте.
  • #12
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Някой ( преди 5 години )
    Пичове, най-здравият двигател произведен някога е 300Д на "Мерцедес" 124 . Много от тях стигаха до 1000000км. Пишете и цъкайте каквото ви душа иска, но никой не може да ме убеди, че някой може даже и да се доближи до това. А да го надмине двойно.....няма начин.