IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетте най-добри обиди на Джеръми Кларксън

BMW май го отнася най-зле от острия език на британския водещ

Острият му език му навлече омразата на еколозите, обществените работници и цялата мексиканска нация. Но прочутият английски тв водещ запазва най-качествените си обиди не за хората, а за автомобилите.
  
  
Джеръми Кларксън, Grand Tour


През годините от пиперливите му изрази са страдали какви ли не модели - от злочестия триколесен Reliant Robin до суперколи на Ferrari и Lamborghini, да не говорим пък за Tesla Roadster, заради чието ревю Илон Мъск го даде под съд цели два пъти. Британското издание на GQ подбра десетте най-унищожителни оценки на Кларксън.


10-те най-добри обиди на Джеръми Кларксън (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    хахаха това което говори е само шоу.
  • #15
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Фен ( преди 3 години )
    Топ Гиър е в историята, но шоуто си продължава под друго име "Великата обиколка" i.e. Grand Tour
  • #14
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Дж ( преди 3 години )
    То вече и техните английски коли вече до една са немски .Само си запазиха търговските лога
  • #13
    48 rate up comment 6 rate down comment
    Тони ( преди 3 години )
    Абе забавно беше предаването и шегите в него единствено не ме радваше, че техните английски барутници, които са събирани най-малкото от пияни инженери, винаги се издигаха на пиедестал. Дори забележете, че тук няма нито един представител на британското автомобилостроене, а там има много ***, който те смело наричат автомобили.
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Цветанка Йосифова ( преди 3 години )
    Няма
  • #11
    57 rate up comment 1 rate down comment
    Нев ( преди 3 години )
    Винаги съм гледал това шоу заради шегите и хумора, а не защото съм искал да получа безпристрастна oценка за качествата на автомобил! То заради това е и шоу и ако някой не го е схванал, може би не е зле да прочете някоя друга книга например, да си повиши КИ малко повече от стайната темепература!
  • #10
    23 rate up comment 12 rate down comment
    KLASIKA ( преди 4 години )
    Арабите разбраха ,че "добитъка"е оглупял от "спам",облъчен от масовите информации и платиха на Мъск да рекламира Тесла ,защото това е ниша за печелене и "доене" на спамирания ***!...Не ги интересува,че една електрическа кола замърсява въздуха повече от 8 бензинови коли работещи без да спират 2 години!..Никой не го интересува,масово се рекламират ел.чайници ,защото е златна мина за доене на "добитъка"!А добитъка съсипва всичко.....
  • #9
    43 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Никой нормален човек не би си взел и Тесла :D
  • #8
    22 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Абе така е ама т.4 го казва много точно, и това важи изобщо за VW.
  • #7
    29 rate up comment 12 rate down comment
    Теслата ( преди 5 години )
    Да уточним за неразбралите:Тесла съди топ гиър за лъжливо ревю, батерията била изцедена, при положение, че при проверка се оказва да има още едно 20% и т.н.Оправдателната присъда се базира на това, че самите БиБиСи заявяват в съда, че "топ гиър" не е сериозно предаване за автомобили, ми е за забавление. Демек, всичките им ревюта нямат общо с истината :)То т'ва си е идея на предаването. Никой нормален човек не би си взел кола препоръчана от тази троица ;)