IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показа новия i30 Fastback N

Пакетът Performance Package увеличава мощността до 275 коня

Hyundai показа новия i30 Fastback N

Южнокорейският автомобилен производител Hyundai показа новия i30 Fastback N - напомпаната версия на Hyundai i30 Fastback, който бе представен през юли 2017 г. Официалната премиера на автомобила ще се проведе на изложението в Париж, което започва в началото на октомври.

Hyundai показа новия i30 Fastback N

В техническо отношение новият i30 Fastback N е унифициран с 5-вратия хечбек Hyundai i30 N. От този модел е използван двулитровият бензинов турбодвигател от семейството T-GDI с мощност от 250 к.с., който се комбинира с 6-степенна механична трансмисия.

Hyundai показа новия i30 Fastback N

С повишената мощност на двигателя бе подсилен съединителя и съкратен хода на предавките. За модела, чието задвижване е на предните колела, се предлага и пакет Performance Package, който включва в себе си двигател с мощност 275 конски сили и няколко опции на оборудването, които отсъстват в по-слабата версия на оборудването.

Hyundai показа новия i30 Fastback N

Автомобилът се отличава с по-агресивен аеродинамичен пакет, намален просвет и многобройни лога на спортното подразделение на марката. В салона се е появил нов волан с допълнителни бутони, цифров приборен панел и спортни седалки.

Снимки: Hyundai

0 от 500