IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Албанската полиция се качи на електромобили. Няма къде да ги зарежда

Тепърва ще изгражда зарядните станции

Албанската полиция се качи на електромобили. Няма къде да ги зарежда

Албанската полиция се сдоби с електрически автомобили, без да има станции за зареждане
Албанският министър на вътрешните работи Саймир Тайри съобщи, че страната е единствената в региона и петата в Европа, сдобила се с напълно електрически полицейски автомобили. Към момента обаче станции за зареждането им липсват.

Електрическите партулки VW Golf са вече на разположение на органите на реда, но използването им се оказва проблем. Албания не разполага с мрежа за зареждане на електрически коли, а изходи за зареждане в която и да е бензиностанция няма, съобщава AP notes.

Албанската полиция обаче обяви, че има решение на проблема. Системи за презареждане ще бъдат монтирани към полицейските управления, където автомобилите ще бъдат зареждани след всяка смяна или когато датчикът за нивото на заряд показва ниска стойност. За всеки e-Golf ще има специално предназначено място за тази процедура.
Албанската полиция се сдоби с електрически автомобили, без да има станции за зареждане
Определеният за максимален пробег на e-Golf е 190 км., който зависи от начина на шофиране и режима на работа. Най-икономичният режим е Eco+, който при активиране забранява използването на климатик и намалява мощността на двигателя от 115 на 75 к.с.

Други служби на реда, притежаващи екземпляри от модела, са няколко полицейски управления в Долна Саксония.

Тагове: vw e-golf
0 от 500