IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Албанската полиция се качи на електромобили. Няма къде да ги зарежда

Тепърва ще изгражда зарядните станции

Албанската полиция се качи на електромобили. Няма къде да ги зарежда

Албанската полиция се сдоби с електрически автомобили, без да има станции за зареждане
Албанският министър на вътрешните работи Саймир Тайри съобщи, че страната е единствената в региона и петата в Европа, сдобила се с напълно електрически полицейски автомобили. Към момента обаче станции за зареждането им липсват.

Електрическите партулки VW Golf са вече на разположение на органите на реда, но използването им се оказва проблем. Албания не разполага с мрежа за зареждане на електрически коли, а изходи за зареждане в която и да е бензиностанция няма, съобщава AP notes.

Албанската полиция обаче обяви, че има решение на проблема. Системи за презареждане ще бъдат монтирани към полицейските управления, където автомобилите ще бъдат зареждани след всяка смяна или когато датчикът за нивото на заряд показва ниска стойност. За всеки e-Golf ще има специално предназначено място за тази процедура.
Албанската полиция се сдоби с електрически автомобили, без да има станции за зареждане
Определеният за максимален пробег на e-Golf е 190 км., който зависи от начина на шофиране и режима на работа. Най-икономичният режим е Eco+, който при активиране забранява използването на климатик и намалява мощността на двигателя от 115 на 75 к.с.

Други служби на реда, притежаващи екземпляри от модела, са няколко полицейски управления в Долна Саксония.

Тагове: vw e-golf
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Е в гаража на милицията да си ги зареждат!
  • #10
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ей това е оптимзма.Албанците и те скъсани като нас,ама и те на гол тумбак чифте пищови.И за къв ... са им тез електрички,като няма ток?Хахахахахахахххаха.
  • #9
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Проблема, е че това е поредното доказателство, че ВАГ не се спират пред нищо в корупционните си сделки.Примери има във всяка държава почти, дори и при нас.Проблема, е че ако бяха взели зое или приус, в единия случаи щяха да имат по-евтин автомобил с по-голям пробег, а в другия дори щяха да си ги карат в момента и да не мислят за зарядни станции специални. Щеше да им е достатъчен един контакт в поделението или просто ще си го карат, като чист хибрид и пак ще са еко и ще им е евтино.
  • #8
    10 rate up comment 19 rate down comment
    ВАГОНЕТКА ( преди 7 години )
    Тогава какъв ви е проблема че са ВАГ?! Ако бяха Тесли и Приуси къде щяха да се зареждат?! Зашо коментирате каква е колата, като от значение е че няма къде да се зареждат..какво значение има колко струва, дали е 75 кс. или 115 или 2500?! Значи ВАГ са направили схема с Албанското правителство за тези ел. коли..Пфахахахахаха...леле..страшни зомбита сте...вие сте типичния пример как медия може да ви манипулира както си иска..
  • #7
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    VAG, са най-големите *** на света.Вместо да си мэлачат, те "КАНЯТ" и други на корупционна далавера.Тотално фалирали щом и до тук стигнаха.
  • #6
    23 rate up comment 5 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    изключителна новина! ето кой купува ел. голфове...няма нужда да се подсещаме, че са усвоени пари, а сега, следва да се усвоят още средства за зарядни...
  • #5
    25 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Щото с нашите 1.6 атмосферки ще ги хванат?! Тук важното е че Албания има ел. коли в полицията, а ние къде сме?! Албания!
  • #4
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    115 e спорт режима, а екото убива мощността на 75 коня. С тия консерви ще гонят само пешеходци и най-много колоездачи!
  • #3
    14 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какви Тесли бе?! Вие нормални ли сте? Те нямат станции да се зареждат, вие коментирате какви коли са взели! Щото ако бяха различни от ВАГ, нямаше да има конспирации и теории кой, колко пари е взел под масата...и така да е..не са виновни ВАГ, това са схеми на правителство, представители на марката и т.н.
  • #2
    24 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ХАхах така действат от ВАГ - правят си далаверката без да ги интересува нищо. Ама нямало къде да се зареждат... нищо нали са продали 5 електрички повече и сега ще започнат да се пишат към производител на ел. автомобили.Нищо, че цената на един такъв гоуфак е много по-висока от на останалите ...За още някой лев щяха да вземат 2ра ръка тесли, които имат 2 пъти по-голям пробег, няма престъпник, който да може да избяга от тях и са 10 пъти по функционални.Смях в залата!