IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли

Изтеглянето засяха само пазара на Япония

Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли

Автомобилният производител Honda изтегля близо 165 000 автомобила от пазара на Япония, предава БТА, цитирайки съобщение на сайта на компанията.
Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли
Акцията засяга моделите Fit и Vezel, като причината е опасност от възпламеняване и проблем с усилвателя на кормилното управление.

Автомобилопроизводителят обяви кампанията за изтеглянето, след като бяха регистрирани шест възпламенявания на автомобили заради неправилна работа на част, която контролира тока, а също така две малки катастрофи, свързани с усилвателя, сочи информацията.

Изтеглянето обхваща автомобилите, произведени в периода август 2013 - февруари 2016 година. То не засяга коли, продадени в чужбина, тъй като там няма регистрирани инциденти, свързани с обявените дефекти, се казва още в съобщението.
Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли
В Европа моделите Fit и Vezel се продават съответно като Jazz и H-RV. Двете машини използват една и съща платформа, като моделите за Европа и Япония се произвеждат в различни страни.

Снимки: Honda

0 от 500
  • #11
    5 rate up comment 5 rate down comment
    XX ( преди 8 години )
    ..и да му сложат на дошето от тия модерните ..кръглите гуми с кръгла жанта..че той горкия друса ли друса с демодираните квадратни капли..то центровката бега,то друса, абе мъкааа...Като смени жантата току виж станал Евро 8, аха аха като мечтаната Теслъ Еко та еко.
  • #10
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Злобита, добрютроо!
  • #9
    9 rate up comment 10 rate down comment
    XX ( преди 8 години )
    Айде, като нямаше какво да кажеш и политиката намеси..Истината е проста ама не иза бетонените глави.Като по долния умник..нямало вдигнати капаци на японци по пътищата..мноо просто..няма толкоз японци по пътищата.Абе умник бил ли си поне във Франция..и там л иса простаци та карат само PSA,*** кък..само *** е умен беее он разбира от японско беее..Извън премиума японското е икономичен лиген..грее ме че не се троши..като всичко е спартанско и допрайвам по тях.
  • #8
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ти японеца не го мисли!Технологиите са в него и ги развива и внедрява.Мисли за любимите си напити, дебели и глупави немци, които вкараха милиони тарамбуки в Европа и в Германия. Мисли къв ще го ядеш и ти! Мисли и за децата и жена ти къв ще го ядат! А за автомобилната им индустрия хич и недей мисли. Ще отиде там, където е електрониката им...
  • #7
    16 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И това са правени в Япония, от японци!Смятай тези произведени в другите им заводи за какво става въпрос!Горят като факли!
  • #6
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Само няма да се плашите!
  • #5
    12 rate up comment 17 rate down comment
    нищо ножо ( преди 8 години )
    Японски легени!!!
  • #4
    19 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Незнам какво пишат по новините, но тука по пътищата...японка с дигнат капак и закъсала на пътя не съм виждал.Виж от ония "шукарните" бол аварирали
  • #3
    26 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    голфа не гори, той просто неможе да запали!!!
  • #2
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    абе ше го оправят не ги мисли.Голфа и до вторични никой не иска да го изтегли