IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли

Изтеглянето засяха само пазара на Япония

Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли

Автомобилният производител Honda изтегля близо 165 000 автомобила от пазара на Япония, предава БТА, цитирайки съобщение на сайта на компанията.
Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли
Акцията засяга моделите Fit и Vezel, като причината е опасност от възпламеняване и проблем с усилвателя на кормилното управление.

Автомобилопроизводителят обяви кампанията за изтеглянето, след като бяха регистрирани шест възпламенявания на автомобили заради неправилна работа на част, която контролира тока, а също така две малки катастрофи, свързани с усилвателя, сочи информацията.

Изтеглянето обхваща автомобилите, произведени в периода август 2013 - февруари 2016 година. То не засяга коли, продадени в чужбина, тъй като там няма регистрирани инциденти, свързани с обявените дефекти, се казва още в съобщението.
Honda обяви сервизна акция за 165 000 коли
В Европа моделите Fit и Vezel се продават съответно като Jazz и H-RV. Двете машини използват една и съща платформа, като моделите за Европа и Япония се произвеждат в различни страни.

Снимки: Honda

0 от 500
  • #21
    3 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 8 години )
    За съжаление всички заеб*ха качеството и гледат само продажбите и печалбите. Смятайте след 7-8 години какво ще караме в бедна БГ като тия кошници дойдат тук като 2-а употреба.
  • #20
    2 rate up comment 2 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Швабските тракалници димят,японските пък горят.Баси филма,то не остана свястна марка за каране бе.Всичко е дарак.Щом японските коли,които са правени в Япония са с дефекти,какво ли ще е останалите.
  • #19
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Та не рабрах кое гори по-добре джаз или 911 турбо минуси е най лесно да цъкаш
  • #18
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Напротив чупят се, затова има сервизни акции, не са като немците да чакат да ги съдят та да се погрижат за клиентите
  • #17
    6 rate up comment 3 rate down comment
    KKK ( преди 8 години )
    Тва е лъжа- японските коли не се чупят. Никога :D Също така и не гният
  • #16
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Иронията ,според теб , кое гори по-добре Хонда джаз или Порче 911 турбо.Май по-вечето ойро по-голям пламък ше даде.*** вие май срам нямате.Хората си оправят грешките, вий още се чудите как да си признаете, та дан са срини имиджа
  • #15
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Ирония ( преди 8 години )
    Фолксваген си смениха мотото след скандала но по ирония на сьдбата и на Хонда ще им се наложи. Новото мото ще е -Хонда изгори за да светиш!!!!)))
  • #14
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Германия ( преди 8 години )
    Най новата новогодишна атракция Хонда Факел!!!! Модела ще дебютира за Нова Година
  • #13
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хонда са добри коли, каквито и глупости да напишете.Те поне си оправят проблемите, когато се установи такъв.Виж немците много перфектни как не се установи и при тях един проблем брех и съвършенството.
  • #12
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    нямало вдигнати капаци на японци лиминалата събота на семинарията един чисто нов ленд круизър - от тия дето не се уж развалят - престоя повече от два часа на светофара с вдигнат капак има снимки ако можеха да се постват тук да видите този хубавец имам и такива на чисто нови лексуси влачени на репатрак по магистралататия легенди - япоснките коли дето не се развалят дошо да ги разправя на братята си *** в гетотои само японските кочини убиват собствениците си заради производствени дефекти