IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo забавя ход

Очакваните нови модели ще се появят по-късно от планираното

Alfa Romeo забавя ход

Очакваната моделна инвазия на Alfa Romeo няма да се случи според първоначалния план, става ясно от документ на компанията, разпространен от Autocar.
Alfa Romeo забавя ход
Първият изцяло нов модел на Alfa Romeo - Giulia, при премиерата си на салон Франкфурт 2015. Снимка: Automedia.bg

Според обявения неотдавна план италианският производител трябваше да пусне на пазара цели 8 нови модела до края на 2018 година. Въпросните модели не са спрени, просто ще се появят на по-късен етап.

Новият краен срок е средата на 2020 година, става ясно от информацията. Основната причина за решението е
несигурността в Китай, както и необходимостта от създаване на работеща дистрибуторска мрежа в световен мащаб, сочи докладът на Fiat Chrysler Automobiles.

Новият 5-годишен план на
Alfa Romeo предвижда пускането на средно голям кросовър през 2016 или 2017 година, който ще се конкурира с машини от категорията на BMW X3. Между 2017 и 2020 година трябва да се появят още 6 напълно нови модела, включително хечбек, голям седан и няколко различни по размер кросовъра.

Пазарната премиера на първия изцяло нов модел на
Alfa Romeo - Giulia, също бе отложена. Моделът вече трябваше да бъде в продажба, но това ще се случи най-рано през втората половина на 2016 г.

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Осъзнали са истината, че спортен автомобил със задно не се прави толкова бързо като 1.4 фиат и сега дават назаден. Дано нещо не се усерат и се надявам наистина да излезе Джулия и да е такава каквато обещават, защото ми харесва много, обаче съм много скептичен, защото трудно ще е с тези параметри и в същото време с конглокентна цена.
  • #9
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Чак пък 2 години, няколко месеца забавяне на конкретния модел не е болка за умиране.А другите модели ги забавят нарочно, за да бъдат позиционирани по-точно на пазарите. Ако Китай тръгне главоломно надолу естествено, че няма да им смисъл да се правят много модели за този пазар и ще се наблегне на други такива.От ВАГ всеки ден обявяват по някой модел за след 3 години, а след 3 години за след 5 ама не ви прави впечатление и няма проблем.Ама когато е ФИАТ се пишат един куп глупости под статията
  • #8
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Georgi ( преди 8 години )
    С оглед на мунисите, явно форумът е съставен от бесни фенове на 147 ци, казах го още миналата година: всяка нормална фирма представя първо модела с нормален двигател, а после идват М ки, АМГ та и подобни, при италианците разбира се всичко трябва да е нагоре с краката, изкараха, жребеце, ама всички се чудим, къде е магарето, а после и жребецът се оказа, че го няма. Докато се появи това чудо, мултимедията му ще е вече две години след глокконрецията..
  • #7
    11 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А да, FIAT. Но тях никой не ги взема на сериозно.
  • #6
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    има има... една такава малко по насевер дето лъже клинетите си а те викат браво, още
  • #5
    13 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА ПО-ЖАЛКА АВТОМОБИЛНА ФИРМА.
  • #4
    10 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Смях, смях...кратка пауза и пак смях!
  • #3
    14 rate up comment 4 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Италианска им работа... А и ако ще са толкова нелицеприятни като новата Юлка, да ги преработят овреме. P.S. Харесвам италианските автомобили, включително Алфа, но това е несериозно.
  • #2
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Те феновете на Алфа дигнаха врява как Джулия била по-бърза от м3 и как нямало да се продава повече това м3, а накрая ще се окаже, че когато излезе Джулия вече ще е излезъл следващия модел на м3, който може да се очаква да е по-добър.
  • #1
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ееее Нагнетяват напрежението ми се струва. Тя че има огромни поръчки Жулиата има ама чак пък да отлагат с половин година пускането и в продажба е тъпо. До тогава ще се навъдят колко ли още концепта с изкопиран дизаин от тях.Те толкова я криха криха и накрая ще я изкопират преди да е почнала да събира погледите по улиците.