IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo забавя ход

Очакваните нови модели ще се появят по-късно от планираното

Alfa Romeo забавя ход

Очакваната моделна инвазия на Alfa Romeo няма да се случи според първоначалния план, става ясно от документ на компанията, разпространен от Autocar.
Alfa Romeo забавя ход
Първият изцяло нов модел на Alfa Romeo - Giulia, при премиерата си на салон Франкфурт 2015. Снимка: Automedia.bg

Според обявения неотдавна план италианският производител трябваше да пусне на пазара цели 8 нови модела до края на 2018 година. Въпросните модели не са спрени, просто ще се появят на по-късен етап.

Новият краен срок е средата на 2020 година, става ясно от информацията. Основната причина за решението е
несигурността в Китай, както и необходимостта от създаване на работеща дистрибуторска мрежа в световен мащаб, сочи докладът на Fiat Chrysler Automobiles.

Новият 5-годишен план на
Alfa Romeo предвижда пускането на средно голям кросовър през 2016 или 2017 година, който ще се конкурира с машини от категорията на BMW X3. Между 2017 и 2020 година трябва да се появят още 6 напълно нови модела, включително хечбек, голям седан и няколко различни по размер кросовъра.

Пазарната премиера на първия изцяло нов модел на
Alfa Romeo - Giulia, също бе отложена. Моделът вече трябваше да бъде в продажба, но това ще се случи най-рано през втората половина на 2016 г.

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Положението е трагично. Както казах преди много, много време, Джулия бяр свят няма да види. А ако беше видяла, щеше да е огромно разочарование. Двигател на Феррари извън Феррари, няма никаква стойност. Пет години отлагаха модела заради дизайн и накрая избухнаха с тая ***. Което никога не е било! Финансовото състояние на Фиат-Крайслер е плачевно в момента. Това е причината за отлагането. От две години Маркионе се чуди с кого да се слее. Но никой не иска. Не от коли,от автобизнес не разбират!
  • #19
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Мда, Фиат ги хранят въпросът е до кога, когато и самите Фиат са на червено от 10-тина годиниФиат затварят заводите на Алфа, разпускат персонал и тн.
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Al ( преди 8 години )
    Алфа няма да фалират,фиат ги хранят винаги
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    Да ти кажа приятел по-добре фалирали отколкото част от ВАГ!
  • #16
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Единствения им шанс беше преди време, когато ВАГ искаха да ги купят. Тъпия шеф на Фиат се заинати. Сега една добра компания, правеща красиви, но със спорни качества коли, вероятно си отива заедно с майката Фиат
  • #15
    0 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Няма ли да вземе да спира ход тая фирма вече?
  • #14
    2 rate up comment 9 rate down comment
    AL ( преди 8 години )
    До хехе ,*** чети какво става с жабетата ,и те питам дали са капитолирали, е ти линк. Аутомедия защо укривате такива новини а ?http://it.blastingnews.com/motori/2016/01/fiat-per-sergio-marchionne-un-2015-da-ricordare-00757249.html
  • #13
    5 rate up comment 1 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    Нищо неочаквано! Алфистите до такава степен сме изтръпнали ,че вече не таим и надежда (поне реалистите от нас) След като моделите на Алфа ромео и Ланча окапаха един по един и в момента се продават 2-а модела конкретно за Алфа (не броим 4Ц) то не ,че при Ланча са повече, та след това падение е ясно, че на тези програми никой не вярва. Камал го обещават от 2003-та година ,а портфолиотно намалява ли намалява. Та да ви кажа честно ще се радвам ако Джулия въобще излезне. Маркионе е най-големия ***
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Почва се...
  • #11
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Хехе ( преди 8 години )
    Аз откога говоря че жабетата са капитолирали!Вие не та не!