IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Каква е тази кола?

Lada стартира рекламна кампания на Vesta във Франкфурт

Каква е тази кола?

Каква е тази кола?
Руската автомобилна компания АвтоВаз определено се гордее с новото си поколение модели, основоположник на които е Lada Vesta. И то с основание, тъй като дизайнът на седана се приема повече от добре.

Руснаците изложиха един от екземплярите на Lada Vesta във Франкфурт, като замаскираха всички емблеми. И попитаха минувачите какво мислят за колата, съобщава изданието Кolesa.

Ето и част от отговорите на германците, които не са особено добре запознати с новите модели на Lada.

"Това е американски автомобил", е мнението на един от случайните минувачи. Друг предполага, че става дума за "луксозен японски автомобил", а трети твърди: "100% това е немска кола". Като цяло повечето анкетирани са заявили, че автомобилът е красив, пише Кolesa.
Каква е тази кола?
Чрез инициативата руснаците искат да получат обратна връзка от потенциалните клиенти, тъй като Vesta ще се продава и извън Русия. Към момента е известно, че моделът ще бъде наличен на родния си пазар от края на месец ноември.

Припомняме, че седанът Lada Vesta е конструиран с помощта на Renault-Nissan, а дизайнът му е дело на Стив Матин, който е работил за марки като Mercedes и Volvo.

В новата гама на Lada трябва да попаднат още няколко машини, сред които кросовър и всъдеходно комби.

Аналогична кампания направи преди години и румънската марка Dacia с последното поколение Sandero. Събитието бе организирано в търговски център във Великобритания, като повечето минувачи предположиха, че колата е Volkswagen.

Снимки: Кolesa.ru

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #22
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Рыбкин ( преди 8 години )
    Вече два века и кусур световните лакомници правят всичко, за да завладеят богатствата на Русия !!! И не оставят руския мужик да заживее като бял човек ! Руснакът има потенциал да направи най-хубавата кола в света! Както направи най-хубавия танк и най-хубавия автомат.Не преливам от любов към братушките, но това е страна с огромни човешки и материални възможности- иначе нямаше хамериканците да са ги наобиколили с по-вече от 400 военни бази !!
  • #21
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Киро ( преди 8 години )
    Абе друго си е да се изрежеш на главната в селото с 20 годишно избушено беимве, бракувано в италия ама иначе нов внос.
  • #20
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Каквото и да пишете, личи си, че западна фирма се е намесила...
  • #19
    10 rate up comment 14 rate down comment
    123 ( преди 8 години )
    Това си е Рено с технологии, които са слагали на техните коли около 2000та година! За мизерните руснаци си е екстра!
  • #18
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Пияниците пак започнаха старата песен на нов глас.С технологии предоставени от западни фирми(Рено в случая) ще громят капитализъма и т.н.
  • #17
    6 rate up comment 8 rate down comment
    karal mnooogo ( преди 8 години )
    Koito ne e karal Lada,Moskvich i drugi ruski taraliasnici ne znae za kakvi brakmi stava na vupros-za vilata I gorata,niakoi ot tiah stavat,no kato cialo ruskata tehnika -ne stava .tova sa antikoli.
  • #16
    13 rate up comment 5 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    До а3 Виж сега съгласен съм ,че сигурно служебната ти лада е голям *** ,но явно на шефът ти му е по-изгодно да потдържа тази скапана Лада пред аналогичен по-добър автомобил друго производство. Тезата ми е ,че ако е икономически обосновано и отговарят на европейските норми Ладите ще се купуват ако ще да са направени от бирени капачки сглобявани на по кило водка.
  • #15
    6 rate up comment 9 rate down comment
    a3 ( преди 8 години )
    до 1234Да ти дам служебната лада да покараш. За винаги ще забравиш тази фирма. Ръждилка , трака , *** , киха , кашля и т.н.
  • #14
    28 rate up comment 4 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    Автоматично ви казвам,че ако цената и е с 1000 евро по-надоло от тази на Дачия и покрива евронормите за безопасност и екологичност ще видите колко бързо ще ги подкараме и ладите. Света не е това което беше.Ако им наденат правилно управление в заводите и качеството ще вдигнат. Днешно време всеки си прави сметка и ако ми се налага да купя 20 бройки нискобюджетни колици за да ги карат знайни и незнайни пишлемета с по година 2-е стаж едва ли бих избрал нещо по-различно от най-евтиното за фирмата си.
  • #13
    10 rate up comment 8 rate down comment
    кем ( преди 8 години )
    Мноооо разбирачи,само дето не са се качвали на по нова от трета употреба талига, ама нищо, нали са разбирачи-лаладжии.