IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada показа всъдеходно комби

Все още не е ясно дали Vesta Cross ще се качи на конвейера

Lada показа всъдеходно комби

Най-големият руски производител – АвтоВАЗ, показа концептуална версия на всъдеходно комби. Очакваната с огромен интерес Lada Vesta Cross бе представена на стартиралото в Москва изложение за всъдеходни автомобили Moscow Off-Road Show.
Руснаци показаха концептуално всъдеходно комби
От компанията обявиха, че в конструкцията на автомобила са използвани 320 напълно нови детайла. Vesta Cross демонстрира типичните за тези модели защитни елементи, увеличен просвет и големи джанти.

Към момента не е ясно дали моделът ще се качи на конвейера. Ако такова решение бъде взето, Vesta Cross ще бъде готова след най-малко 12 месеца, съобщи шефът на компанията Бу Андерсон.

Президентът на руския производител представи автомобила пред публика заедно с главния дизайнер на АвтоВАЗ Стив Матин. Двамата бяха категорични, че вземането на решение за пускането на модела в серия ще зависи най-вече от оценката на публиката в Москва.

Самата Lada Vesta Concept Cross е изградена на напълно нова платформа, за която са използвани компоненти на алианса Renault-Nissan. На нея е построен и седан, който трябва да се появи в серийно производство през септември тази година. Той ще бъде оборудван с 1,6-литрови бензинови мотори, развиващи 87, 106 и 114 к.с. Трансмисиите също са три – механична, роботизирана и вариаторна.

След около 2 години на пазара трябва да излезе и комбито Vesta, което ще получи същите агрегати като седана.

Снимки: АвтоВАЗ

Тагове: lada vesta concept cross
0 от 500
  • #11
    4 rate up comment 8 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Ne rusnacite ponijavat kursa na rublata,ami nemat pari,ikonomikata im e v recesia,za6toto se zaigraha s dolara i amerikaneca im pokaza kyde im e miastoto na ra6kite. petrola padna pod 40$ i rusnacite po4naha da si lepiat tapeti s rublite. Niama promi6lenost taia strana,raz4ita samo na razprodajba na petrolni resursi.
  • #10
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Ще се оправят бе как нема да се оправят?Заглавие от днес:Население России может сократиться вдвое за одно поколение из-за алкоголизма
  • #9
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Бай ви Ганя ( преди 8 години )
    Еми не е лоша ладичката, ама дали ше я пуснат още не е ясно. Успех на братушките, че с тия санкции си е...о мамата, ама те са свикнали ше се опраат.
  • #8
    9 rate up comment 17 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Само където никой няма да им ги купи.Забравяте тази подробност.И навремето не е имало по-евтини автомобили от съветските, но никой от цивилизования свят не се е засилил да им ги купува.Русия и ебита карта!Въпрос на време е.
  • #7
    23 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Добра колица.Не случайно руснаците понижават глокса на рублата и китайците на юана.Износа им ще поевтинее.12 000-15 000лв. за нов автомобил СУВ ще е много добра оферта.
  • #6
    23 rate up comment 17 rate down comment
    до 1-ви анонимник ( преди 8 години )
    България се развива, а Русия затъва - КЕФ, КЕФ, КЕФ В отделни райони на страната се формират индустриални зони, износа за ЕС се увеличава, безработицата от 25 години насам е под 10%.Един долар е под два лева, докато велика Русия е пред разпад.Няма такъв кеф....Баце *** ти да не си работил в "Работническо Дело" или "Септемврийче"?Безработицата в България е 20-25 % с изключение на София.Импорта ни от ЕС е по голям от експорта ни за ЕС-отрицателно салдо.Промишленост-лютеници и домати
  • #5
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Поредната картинка от ВАЗ . А в реалност кагда ?
  • #4
    11 rate up comment 25 rate down comment
    1-ви анонимен ( преди 8 години )
    България се развива, а Русия затъва - КЕФ, КЕФ, КЕФ В отделни райони на страната се формират индустриални зони, износа за ЕС се увеличава, безработицата от 25 години насам е под 10%.Един долар е под два лева, докато велика Русия е пред разпад.Няма такъв кеф.
  • #3
    31 rate up comment 14 rate down comment
    До 1-ви анонимен ( преди 8 години )
    Смешни рашки.Русия е пред разпад, те коли показват.На всички ни е ясно, че това няма да види бял свят или ако види ще си го купуват само те...........Ъбсолютен анонимнико:Смешен ***,а ти какъв автомобил си направил досега в България?Рашките си гледат тяхната страна,грешат,падат стават,но се движат напред,дори да е бавно.А ти *** бре Балкански,що затъваш в тинята,произвеждайки НИЩО?*** ти и един велосипеден концепт не можеш да направиш,а тръгнал да плюе...
  • #2
    24 rate up comment 7 rate down comment
    Anonymouzzz ( преди 8 години )
    Ако излезе на пазара със сигурност няма да е такава мегаломанска цифромания като голф олтрак.