IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я серийната Lada Vesta

Нови снимки разкриват интериора на модела

Ето я серийната Lada Vesta

Снимки на интериора на серийната Lada Vesta се появиха в редица руски издания. Едно от тях - Мotor, съобщава, че седанът ще се качи на конвейера през септември, а продажбите му ще стартират непосредствено след това.
Ето я серийната Lada Vesta
От кадрите става ясно, че интериорът на серийния автомобил е почти аналогичен с този на показаната по време на изложението в Москва концепция. Виждат се дигитално управление на климатичната система, многофункционален волан, голям тъч екран на централната конзола и двуцветна тапицерия. Впечатление правят също така изчистеният дизайн и сравнително малкото бутони по таблото.

Преди няколко месеца, когато се появиха първите шпионски снимки на Lada Vesta, бе съобщено, че базовата версия на модела ще разполага с фарове против мъгла, автоматичен климатик, парктроник и мултимедийна система.

Новият седан на руската марка е създаден с помощта на Renault-Nissan. Дизайнът му е дело на Стив Матин, който е работил за марки като Mercedes и Volvo.
Ето я серийната Lada Vesta
По отношение на задвижването се спекулира, че моделът ще използва 1,6-литров бензинов двигател, предлагащ три различни мощности - 87, 106 и 114 к.с. Трансмисиите ще бъдат ръчна, автоматична и CVT.

Серийната Lada Vesta ще се качи на конвейера в края на месец септември, а пазарната й премиера трябва да се състои непосредствено след това. По същото време очакваме да се появи и другият изцяло нов модел на руснаците - всъдеходът X-Ray.

Снимки: Мotor.ru

Тагове: lada vesta lada x-ray
0 от 500
  • #32
    7 rate up comment 10 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    "раптор" ако не си разбрал в статията става въпрос за рашън автомобил и рашън автомобилостроене.Рашън постиженията които си посочил (освен спорта разбира се)се котират единствено в Рашън и 3-тият свят.Нито една уважаваща себе си страна в модерният свят не се възползва от техните постижения защото техните постижения са морално остарели с 20-тина години.
  • #31
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нещо воланчето е копнато от хюндай.
  • #30
    18 rate up comment 4 rate down comment
    раптор ( преди 8 години )
    Вижте какво скептично настроени хора - Русия е световен лидер в космонавтиката, военната промишленост и атомната енергетика. Също така имат високи постижения в телекомуникациите, спорта и медицината. Да, действително производството на леки автомобили не им се отдава. Явно няма страст! Малко други държави могат да се похвалят с
  • #29
    9 rate up comment 0 rate down comment
    майна ( преди 8 години )
    Екстра е от вътре машината , малко на корейче прилича , иначе за ЛАДА , бе к'во ми говориш ,идеална.Москве имаше бащата , подкарах го 1-2 пъти ми машината е бракува и беше в движение .Частите се купуват на килограм . Моя Опел вектра 94 беше баси лудата машина , обаче още първите 2 години дадох повече за ремонт от колкото той за джугана,някога
  • #28
    8 rate up comment 6 rate down comment
    до ХЕХЕХЕ ( преди 8 години )
    "А ти знаеш ли че след няколко ядрени ракети никой няма да си спомня за америка.Ще ходим на ексглокзия до вашингтон вместо до луната защото кратерите ще са същите.".....а ти знаеш ли ,че ако само се явиш на преглед в психиатрията на 4-ти километър , никога повече няма да ти се налага да работиш..
  • #27
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    След няколко ядрени ракети в Америка също толкова ще паднат и в Русия. Тогава ще можеш да си избираш кои кратери да гледаш - във Вашингтон или в Москва. Ако разбира се си жив след ядрения ад което е малко вероятно.
  • #26
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до Русия е велика ( преди 8 години )
    Американците купуват руски двигатели, защото след спирането на совалките им беше по-изгодно отколкото да разработват свои. Всъщност купува ги частна компания, която изпълнява поръчки на НАСА. А тоя Ан доколкото знам е 1 брой и беше направен да пренася руската совалка Буран, която беше пълно копие на американските. Тя дори не направи 1 полет в космоса освен един безпилотен полет. Помня живото предаване по тв, голяма работа беше и после нищо. Всичко що годе читаво е копие на западен модел.
  • #25
    9 rate up comment 8 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Тези които защитават рашън *** със сигурност няма да се наредят на опашката за ЛАДИ защото просто няма да има опашка за ЛАДИ.Тези автомобили може и да се купуват и използват някъде където няма свободен пазар като Русия,Куба,Северна Корея,Венецуела,Судан, Кения,Сиера Лионе и някъде в 3-тия или 4-тия свят но в модерният свят където избора е голям и има конглокенция тези автомобили нямат никакъв шан да ги купи някой.
  • #24
    6 rate up comment 7 rate down comment
    гуй ( преди 8 години )
    Хайде народе запишете се за Лада, ще ви викнат след 10 години като ви дойде реда да си купите една.
  • #23
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лада и Дачия са "коли" , които да те отведат от точка А до Б и толкова ... характерното за двете марки е,че след втората година на употреба се амортизират толкова, че скърцат и тропат като 20-годишна истинска кола.доказано