IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia отвътре

Първи снимки на интериора на новия италиански седан

Alfa Romeo Giulia отвътре

Първите снимки на интериора на новата Alfa Romeo Giulia се появиха в една от потребителските страници на италианската марка във Facebook.

Кадрите дават доста добра представа както за дизайна, така и за оборудването в салона на новия седан. Най-вероятно това върховата спортна модификация Quadrifoglio Verde (QV), тъй като се забелязват редица вдъхновени от спорта компоненти.

Почти цялото табло на новата Giulia е обшито в кожа, която контрастира с множеството карбонови елементи. От карбон са изработени и гърбовете на предните седалки, докато тапицерията им е комбинация от кожа и алкантара.

Централната конзола е доминирана от голям дисплей, който е част от инфо-системата на колата. Арматурното табло е решено с аналогови скоростомер и оборотомер, като между тях е позициониран голям многофункционален екран.  В зоната около скоростния лост са разположени управлението на различните режими и на инфо-системата. Впечатление прави и червеният бутон на волана, чрез който вероятно се стартира мотора.

Като цяло салонът изглежда доста добре изработен - много луксозен, но спортен. Очакваме скоро Alfa Romeo да разкрие официални снимки и информация.

До момента италианската компания разпространи няколко екстериорни кадъра на Giulia QV, като съобщи и част от техническите характеристики на върховия спорен вариант.

Още за Alfa Romeo Giulia вижте ТУК

Снимки: Facebook / Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500