IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia отвътре

Първи снимки на интериора на новия италиански седан

Alfa Romeo Giulia отвътре

Първите снимки на интериора на новата Alfa Romeo Giulia се появиха в една от потребителските страници на италианската марка във Facebook.

Кадрите дават доста добра представа както за дизайна, така и за оборудването в салона на новия седан. Най-вероятно това върховата спортна модификация Quadrifoglio Verde (QV), тъй като се забелязват редица вдъхновени от спорта компоненти.

Почти цялото табло на новата Giulia е обшито в кожа, която контрастира с множеството карбонови елементи. От карбон са изработени и гърбовете на предните седалки, докато тапицерията им е комбинация от кожа и алкантара.

Централната конзола е доминирана от голям дисплей, който е част от инфо-системата на колата. Арматурното табло е решено с аналогови скоростомер и оборотомер, като между тях е позициониран голям многофункционален екран.  В зоната около скоростния лост са разположени управлението на различните режими и на инфо-системата. Впечатление прави и червеният бутон на волана, чрез който вероятно се стартира мотора.

Като цяло салонът изглежда доста добре изработен - много луксозен, но спортен. Очакваме скоро Alfa Romeo да разкрие официални снимки и информация.

До момента италианската компания разпространи няколко екстериорни кадъра на Giulia QV, като съобщи и част от техническите характеристики на върховия спорен вариант.

Още за Alfa Romeo Giulia вижте ТУК

Снимки: Facebook / Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #14
    24 rate up comment 4 rate down comment
    Йордан ( преди 8 години )
    Забелязвам доста глупави коментари от някакви си анти Алфа "фенове" на нещо си там ... И те не са сигурни на какво точно са фенове ... навярно и за половата си принадлежност (съдейки по коментарите им). Явно дупетата им не са сядали в кресло на Алфа, а са се дупили по разни довари и капаци на баварци и Вагени ... Нищо, поне внасят смях у мен, като чета умните им изказвания. Колкото до Джулия ... безспорно е ужасно сексапилна и само на един хомосексуалист не би му харесала ... но това няма знач.
  • #13
    7 rate up comment 6 rate down comment
    . ( преди 8 години )
    Просто като вметка: Интериора, и в частност волана и средното табло, доста наподобява този на Мазда 6.
  • #12
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragioneМного вярно!Някои хора не могат да разберат,че има Алфа и АЛФА,също Ауди и Ауди.
  • #11
    2 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    uchili sa se ot nay-dobrite - Audi i BMW... i dobre sa se nauchili
  • #10
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Баси тъпия сайт.Като сложиш ударение и реже коментара след него.Що за дивотия?
  • #9
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    То и аз имам един приятел, който гръмна два двигателя на 156 на магистрала Тракия навремето ама тази на снимките много ме кефи.И да не забравяме, че двигателя ще е правен от ферари.Ако не за друго само аз това ще си заслужава човек да я купи и да
  • #8
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Cuore Sportivo ( преди 8 години )
    "... имах няколко познати..", поне приятели да ти бяха накак по-върви, аз пък имам един познат, жена му се оказа к...а, да знаеш всички жени са такива. Не се занимавай с тях, продължавай си с момченцата....
  • #7
    30 rate up comment 8 rate down comment
    MAN ( преди 8 години )
    Алфа се купува със сърце не с разум! Ето точно това немските поклонници никога няма да разберат какво е!
  • #6
    15 rate up comment 29 rate down comment
    Wow ( преди 8 години )
    Добре бе боготворящи алфа фенове, какво се правите на незнаещи, като всички знаят колко дефекти даваха предишните алфи, кой заблуждавате май само вас си. Нищо против за дизайна на тази марка но всичко приключва до там! Това е! Айде нека плюенето започне сега...И не го казвам просто ей така ами имах няколко познати с Алфи поне 3 поколения от 15* серията им и всичките почти не излизаха от сервизите!
  • #5
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Poweeeeer! ( преди 8 години )
    Личи си, че си виждал Alfa Romeo само на снимка. :)