IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Juke получи 600 к.с.

Новият Juke-R е дело на NISMO, използва техниката на GT-R

Nissan Juke получи 600 к.с.

Новата версия на първия света компактен суперкросовър представи японската компания Nissan. Моделът носи името Juke-R 2.0 и ще дебютира пред публика по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, Великобритания.
Nissan Juke получи 600 к.с.
Juke-R 2.0. Снимка: Nissan

Новият Juke-R използва техниката на върховия GT-R NISMO. Под капака на мъника е поставен 3,8-литровия V6 би-турбо двигател, развиващ респектиращите 600 к.с. и 652 Нм.

Към момента от Nissan не разкриват динамичните показатели на модела, но можем да бъдем сигурни, че те са дори по-впечатляващи от тези на първия Juke-R, оборудван със същия мотор, но развиващ "само" 492 к.с. Този модел ускорява от място до 100 км/час за 3,7 сек. и развива 200 км/час.

При версия 2.0 на Juke-R, която е базирана на показания в Женева нов Nissan Juke, е заложено на подобрен бодикит. Той се състои от предна броня с по-големи отвори за въздух, която е изработена от карбон. Задната броня също е карбонова, като демонстрира карбонов дифузьор и интегрирана изпускателна система с две тръби.

Новият Juke-R е получил също така по-широки на арки на калниците, ковани джанти, карбонови прагове и масивен заден спойлер. Интериорът е решен в черен цвят, като тапицерията съчетава кожа и алкантара.

Към момента не е ясно дали Juke-R 2.0 ще бъде пуснат на пазара. Припомняме, че първата версия на модела струваше около 900 000 лева. Всички подробности ще станат ясни по-късно тази седмица.

Тагове: nissan juke juke-r nismo
0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    в серийно производство с ролбари вместо задни седалки? голям смях ще е. един gtR NISMO е далеч по-добре. но нека се забавляват инженерите
  • #6
    12 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И как кправи диви и щастливи Ламбота и Ферарита? Да нямаш предвид оня смешен клип на тунерите където в едни тесни отсечки го пуснаха най-отпред където и болид от формула 1 не би могъл да го изпревари? Олеее дечурлига, гледайте си контра страйк и не коментирайте коли. Жука бил с топ спийд 200 ха ха и Ламбото и Ферарито за десетина секунди ще му минат топ спийда и ще им диша праха този кошник.
  • #5
    22 rate up comment 12 rate down comment
    fsb ( преди 8 години )
    до долния - абе момче ти добре ли си, кой нормален човек ще си купи това недоразумение за 900 000 лева?!
  • #4
    19 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Като се сетя това с 490 к. с. прави диви и щасливи разни Ферарита, Ламбота и Поршенца си представям с 600 к. с. как ще им се подиграва. Още повече, ако му изплющят някой зверски тунинг, като на Годзила с около 2000 к. с. каква лудница ще стане. Нека да няма смисъл, нека! Когато японците размазват вурстовете нямало смисъл, а когато пуснат нещо с по-малка мощност започват да тролят, че японците толкова можели. Няма угодия за нискочелите немски кухи каски.
  • #3
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Пеперони ( преди 8 години )
    Пак ще се повторя..да бяха направили Infiniti Q50 Rouge, вместо това !
  • #2
    22 rate up comment 8 rate down comment
    Wow ( преди 8 години )
    Абсолютната глупост е това смешно чудо, което не мога да нарека спортна кола/СУВ!
  • #1
    26 rate up comment 10 rate down comment
    карлос-гонски... ( преди 8 години )
    ...безмислици!