IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Juke получи 600 к.с.

Новият Juke-R е дело на NISMO, използва техниката на GT-R

Nissan Juke получи 600 к.с.

Новата версия на първия света компактен суперкросовър представи японската компания Nissan. Моделът носи името Juke-R 2.0 и ще дебютира пред публика по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, Великобритания.
Nissan Juke получи 600 к.с.
Juke-R 2.0. Снимка: Nissan

Новият Juke-R използва техниката на върховия GT-R NISMO. Под капака на мъника е поставен 3,8-литровия V6 би-турбо двигател, развиващ респектиращите 600 к.с. и 652 Нм.

Към момента от Nissan не разкриват динамичните показатели на модела, но можем да бъдем сигурни, че те са дори по-впечатляващи от тези на първия Juke-R, оборудван със същия мотор, но развиващ "само" 492 к.с. Този модел ускорява от място до 100 км/час за 3,7 сек. и развива 200 км/час.

При версия 2.0 на Juke-R, която е базирана на показания в Женева нов Nissan Juke, е заложено на подобрен бодикит. Той се състои от предна броня с по-големи отвори за въздух, която е изработена от карбон. Задната броня също е карбонова, като демонстрира карбонов дифузьор и интегрирана изпускателна система с две тръби.

Новият Juke-R е получил също така по-широки на арки на калниците, ковани джанти, карбонови прагове и масивен заден спойлер. Интериорът е решен в черен цвят, като тапицерията съчетава кожа и алкантара.

Към момента не е ясно дали Juke-R 2.0 ще бъде пуснат на пазара. Припомняме, че първата версия на модела струваше около 900 000 лева. Всички подробности ще станат ясни по-късно тази седмица.

Тагове: nissan juke juke-r nismo
0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Предния модел струваше 450000Евро.
  • #16
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Ей... ( преди 8 години )
    Дошкооо - не струваше баце 900 хилки а само 350 к.евро! Ама ти нали ги имаш в кеш кво толкова! Ха ха ха!
  • #15
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Припомняме, че първата версия на модела струваше около 900 000 лева.Някой е прекалил с нулите нещо (или с други неща). Няма и никога не е имало версия на модела на такава цена.
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Едва ли има динамиката на Газ-24!
  • #13
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Точно този Нисан е стотици години пред немските чупливи *** клозети.
  • #12
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Алуди е световен ***.Доказано отдавна.*** да не го споменават повече.
  • #11
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Концептуалното купе Audi RS5 с дизелов двигател, представено през май миналата година, завъртя обиколка на немската писта "Заксенринг" за 1 минута и 35 секунди. Така германската двувратка не само стана най-бързият нафтов модел в историята на трасето, а и надмина резултатите на доказани атлети като Nissan GT-R, Audi R8 V10 Plus и Ferrari 458 Italia Spider."А защо и не кажеш, че е пред другите с няколко стотни от секундата, което не е доказателство за качествата на автомобила?
  • #10
    13 rate up comment 10 rate down comment
    гащи с перка! ( преди 8 години )
    Точно този модел на Нисан е световен рекордьор по спад в продажбите -48% прес 2015г. Има си статистика и всеки може да я види.
  • #9
    7 rate up comment 13 rate down comment
    гащи с перка! ( преди 8 години )
    Концептуалното купе Audi RS5 с дизелов двигател, представено през май миналата година, завъртя обиколка на немската писта "Заксенринг" за 1 минута и 35 секунди. Така германската двувратка не само стана най-бързият нафтов модел в историята на трасето, а и надмина резултатите на доказани атлети като Nissan GT-R, Audi R8 V10 Plus и Ferrari 458 Italia Spider.
  • #8
    13 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Недостижимо за *** немски каски.Чалгарите прости от *** никой не им иска селското мнение.