IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 7-Series излиза след седмица

Карбоновата архитектура и въздушно окачване са само част от иновациите (Видео)

Новото BMW 7-Series излиза след седмица

Новата генерация на флагманския модел на BMW ще бъде представена на 10 юни, съобщават от германската компания, разпространявайки официално тийзър видео на модела.
Новото BMW 7-Series излиза след седмица
Снимка: BMW

Кадрите не разкриват много, но все пак става ясно, че следващата 7-Series залага на еволюционен дизайн и ще се предлага в стандартна и удължена версия.

Няма да липсват обаче и напълно нови неща. Челните светлини, например, ще бъдат лазерни, а структурата на автомобила ще разчита на "карбоново ядро", изработено от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP), благодарение на което общата маса ще бъде редуцирана с около 130 кг. в сравнение с настоящия модел.

При новата генерация окачването и на двата моста ще бъде въздушно, като ще има функция за самонивелиране, сочи информацията. Гамата от мотори ще бъде представена изцяло от нова генерация бензинови и дизелови TwinPower Turbo агрегати, като се очаква и нова трансмисия Steptronic.

Става ясно още, че моделът ще има дистанционна система за автоматично паркиране, за чието сработване няма да има нужда от шофьор в купето. Сред технологиите в интериора ще присъства и новата инфо-развлекателна система, разширена с технология BMW gesture control (управление чрез жестове).

Всички подробности за новата генерация на BMW 7-Series ще станат ясни на 10 юни. Пред публика автомобилът ще се появи във Франкфурт през септември.

 



Още по темата:
Новият флагман на BMW
Първи снимки на новото BMW 7-Series
Прототип на BMW в центъра на София
BMW 7-Series ще има спортна версия с над 600 к.с.   

 

Тагове: bmw 7-series
0 от 500
  • #8
    13 rate up comment 6 rate down comment
    nixi ( преди 8 години )
    Ядрото не е "карбоново" а пластмасово, усилено с въглеродни нишки, демек идва ерата на пластмасовите коли.След като вече търсенето на ефективност от към ДВГ и хибриди е почти изчерпано, единственото, което остава е намаляване на теглото. Как - с пластмаса, при по евтините модели и марки да очакваме и ядро от фазер :)
  • #7
    16 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Te след 2000 година нямат 7-мица която да изглежда добре.
  • #6
    5 rate up comment 11 rate down comment
    bmw e60 ( преди 8 години )
    Технологиите безспорно са интересни в тази кола но от предварителните снимки се вижда че ще изглежда ужасно. Мерцедес ще празнуват май.
  • #5
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Жорко ( преди 8 години )
    суер як и иноветивен автомобил . за ценители
  • #4
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това е колата!
  • #3
    8 rate up comment 19 rate down comment
    off_line ( преди 8 години )
    Наистина е така! В най-горния клас при лимузините, 7-*** серия изостава преди S-class и Audi A8, но с този модел смятам че силите ще бъдат изравнени!
  • #2
    31 rate up comment 7 rate down comment
    Drianov ( преди 8 години )
    Фен съм на БМВ но надали ще успеят да грабнат короната от Мерцедес в този клас. S-класата си е буквално еталон! Ако обаче отново използват тази платформа за 5-серия както при настоящия модел ще имат безспорен успех над E-клас.
  • #1
    22 rate up comment 23 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    Извънземна 7мица това ще е революция при лимузините. Но се пазете, че, ако знаете тая година от Япония какво цунами ще дойде....... ЦУНАМИ ОТ СЕРВИЗНИ АКЦИИ :D :D :D