IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 7-Series излиза след седмица

Карбоновата архитектура и въздушно окачване са само част от иновациите (Видео)

Новото BMW 7-Series излиза след седмица

Новата генерация на флагманския модел на BMW ще бъде представена на 10 юни, съобщават от германската компания, разпространявайки официално тийзър видео на модела.
Новото BMW 7-Series излиза след седмица
Снимка: BMW

Кадрите не разкриват много, но все пак става ясно, че следващата 7-Series залага на еволюционен дизайн и ще се предлага в стандартна и удължена версия.

Няма да липсват обаче и напълно нови неща. Челните светлини, например, ще бъдат лазерни, а структурата на автомобила ще разчита на "карбоново ядро", изработено от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP), благодарение на което общата маса ще бъде редуцирана с около 130 кг. в сравнение с настоящия модел.

При новата генерация окачването и на двата моста ще бъде въздушно, като ще има функция за самонивелиране, сочи информацията. Гамата от мотори ще бъде представена изцяло от нова генерация бензинови и дизелови TwinPower Turbo агрегати, като се очаква и нова трансмисия Steptronic.

Става ясно още, че моделът ще има дистанционна система за автоматично паркиране, за чието сработване няма да има нужда от шофьор в купето. Сред технологиите в интериора ще присъства и новата инфо-развлекателна система, разширена с технология BMW gesture control (управление чрез жестове).

Всички подробности за новата генерация на BMW 7-Series ще станат ясни на 10 юни. Пред публика автомобилът ще се появи във Франкфурт през септември.

 



Още по темата:
Новият флагман на BMW
Първи снимки на новото BMW 7-Series
Прототип на BMW в центъра на София
BMW 7-Series ще има спортна версия с над 600 к.с.   

 

Тагове: bmw 7-series
0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    7er, S, A8 са в един ценови сегмент и сравнението с Rolls не е уместно. При продажбите на тези автомобили освен качествата (които ги имат и трите модела) е важен и имиджа, начина по който се рекламира колата и т.н. Ауди като се рекламират по ски състезания ще ги купуват скиори например.
  • #17
    2 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    абе на първата снимка нещо фугата се разминава... ;-)
  • #16
    11 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 8 години )
    Това кое се продава по-добре, изобщо не е критерии за нищо. Защото, ако решим да следваме подобна логика, излеза че Роуз Ройс е доста по-лош автомобил от A8, от седма серия и от S класа. А както всички знаем, това изобщо не е така...
  • #15
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    стига глупости, в момента A8 се проадава доста по-добре от 7-цата в Европа
  • #14
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ауди винаги ще са номер 3! Бмв и Мерцедес са върха!
  • #13
    8 rate up comment 4 rate down comment
    BMW ( преди 8 години )
    Абе баш си е карбоново да ти кажа. Даже на клипа снимката преди да го пуснеш си го пише на табелка.Който каза, че А8 е по-добра от седмицата определено е доста заблуден. В момента с S класата (не най-новата) са изравнени, с малки разлики в полза на единия и другия.А8 и ауди винаги са били и ще бъдат зад Мерцедес и БМВ.Сега ще видите и дизайн и всичко.
  • #12
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За мен еталона в този клас е само един и се нарича LS 600h. Съчетание между лукс и високи технологии с невиждана за този клас икономичност 8,6/100 бензин и 445 к.с. 6 сек. до 100 и още много други. Ес класата и -мата серия са добри коли, но са далеч от японското съвършенство.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 8 години )
    Да кажем, че автомобилите на Chris Bangle не са ми сред фаворитите и това беше тежък период при дизайна на BMW. Нещо такова се случи и с Mercedes с прочутите "очиларки" през 90-те, които лично за мен бяха изключително клети.
  • #10
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Напоследък" :Д Аз мисля, че винаги са вадили, а що се отнася до С класата не мисля, че с нещо превъзхожда 7цата...
  • #9
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Този от дни говори за японско цунами и си мисли, че е много оригинален, като повтаря тази глупост нон стоп...Поне измисли нещо ново, опитай се да бъдеш орифгинален!Седмицата ще е страшна 100% Напоследък BMW вадят наистина страхотни автомобили.